onsdag 24 augusti 2011

Det finns hopp

Vet ni en sak, Här i Umeå finn sdet en grupp människor som alla är socialsekreterare som jobbar i ett team som jobbar fram till 12 på natten... Med vaddå tänker ni, JO!.. Dom jobbar med att hjälpa föräldrar i nöd. Avlastning, stöttning, samtal m.m m.m.
Dom gör även hembesök..ett mobilt team med andra ord.

Var på BVC idag och vägde diamanten..Pratade med min sköterska som är helt underbar, hon i sin tur ringde till en socialsekreterare som i sin tur ringde detta team som i SIN tur ringde mig nu ikväll och pratade. Så otroligt skönt det var.
Helt underbar och empatisk människa att få prata med. Hon jobbar även i morrn och kommer att ringa i morgon kväll också...och beroende på hur natten blir så kommer jag nog be dom komma förbi i morgon..
Sen så sa hon också att skulle det hända något under natten så ska man ringa till polisen och begära att dom kontaktar det teamet så är det alltid nån som har jour som hjälper en.
Så fantastiskt.

Nu ska jag förbereda inför natten. Ber på mina bara knän om att diamanten sover bättre denna natt..är helt slut nu med så lite sömn på så många nätter.

Ta hand om er.
Kram!


1 kommentar:

Anonym sa...

Skickar bamsekramar till dig och hoppas att du tar emot dem, att orkar...//Lena