tisdag 30 augusti 2011

Middagsdejt

Tisdag idag... började tidigt som vanligt..uppe med tuppen och iväg till dagis med det större trollet. Sedan passade jag på att handla för jag skulle få oväntat besök till middag..eller oväntat var det ju inte eftersom jag visste om det, men fick veta det igår...så handla nån extra grej så att det skulle räcka. Bjöd på grillad lax med klyftpotatis och en god hemmagjord sås. Var roligt att bjuda på mat, alltid roligt då det uppskattas.
Trollet hade roligt med min gäst också.

Nu sitter jag i vardagsrummet och hör på hur hon ligger och snarkar :D

Ikväll ringde det många bekanta...bland annat socialjouren..var skönt att få prata med nån som förstår...så i morrn kväll ska dom komma förbi och säga hej.

I morrn har jag ett efterlängtat besök..jisses..2-3 veckor har jag längtat...då fortsätter utredningen..ska bli spännande att se resultatet framöver, och självklart kommer jag delge er vad för slags resultat jag fått.

Efter mötet har jag en kaffedejt för att sedan åka tillbaka mot Umedalen för att hämta hem trollet från dagis igen.

Det blir lite stressigt i morrn beroende på vilken busschaufför som kör... alla kör inte så effektivt som Cissela :-)

Nu ligger mina älsklingar och sover...Äntligen! Så nu ska jag passa på och ta en dusch innan den minsta vaknar igen... Det är bara tisdag och jag är slut redan... för lite sömn, för mycket vaken tid.

Ta hand om er.
Kram!


Inga kommentarer: