tisdag 4 augusti 2009

Stockholmsresan

Hej hopp.
Har varit i Stockholm i helgen. Flög för första gången ner i torsdagskväll. Vi käkade och sov sedan.
På fredagen så åkte vi på Gröna Lund och där har jag inte varit sedan jag var barn så det var kul att se alla förändringar. Sedan kom vi hem så sent, tanken var ju att vi skulle gå på skansen den dagen också, men det hanns inte med. Kom hem sent på kvällen och grillade då.
På sena kvällen / natten så vart jag dålig, men slapp ambulansfärd i alla fall.

På lördagen så åkte vi och shoppade. Hittade en kjol (dock inte arbetsvänlig då den inte har några fickor) hittade en kofta i turkost (såklart och på rea dessutom) och ett v-ringat linne (snyggt) på rea. Det roliga med det linnet/tunikan var att syrran hade hittat 2 tunikor som kommer passa bättre framöver..när hon kommer till kassan så säger expiditen att det var ta 3 betala för 2 på rean.. hon tänkte en stund och kommer då på att jag står längre bak i kön och ropar efter mig: Tina kom hit med ditt plagg.
Så jag fick den gratis kan man ju säga...för det var det plagget som var billigast.
Hittade en tröja där nere, skitfin, men köpte den inte. Storlek 40 :-O
Ångrar att jag inte köpte den, men det verkade för bra för att vara sant.

På söndagen skulle vi ha åkt på skansen, men vi var så slut så vi orkade inte. Barnen fick bada i poolen och sedan åt vi lunch, efter lunchen fick vi skjuts av syrran till Arlanda för att flyga hem till Umeå igen.

Igår Måndag så var vi ner till Härnösand. Träffade Linnea och vi fikade. Pappa skulle se bilen och så passade jag på att shoppa upp presentkortet på fin in under, hittade 2 jättefina bh:ar där som fick följa med hem.

Idag är det tisdag, missar såklart Allsången pga jobb från kl 13. Men vad gör man?
Kan vara skönt att jobba också. På torsdag blir det Nolia för hela slanten och sen från och med fredag arbetar jag i 7 dagar i sträck. Så blir det inga inlägg här så vet ni ju varför :-(

nej nu ska jag ta och ladda in kort från helgen.

Ta hand om er.

kram

1 kommentar:

Pernilla sa...

Vilken härlig helg du verkat haft i Stockholm!!

Hoppas du mår bra annars. Blir lite orolig över det jag läser i bloggen

sköt om dig