fredag 1 juli 2011

Inlägget som uteblev

Detta inlägg skulle ju tillängnas (stavning?) Oskar..min sambos bästa vän.
Men då jag satt och skrev i word så vart det så mycket som skulle bli för privat, så jag skickade det i mail istället.
Det var som skönt att få ur mig det ur systemet så att säga.
Även om det kanske äventyrar mitt och K's relation så känner jag nu att det kan kvitta... jag går inte ut med brevet här, utan han får det privat..däremot är K sedvanligt hos honom (det är ju fredag) så han lär ju läsa det. Dom får säkert nåt att skratta åt... men då bjuder jag på det.
Är som trött på att bli trampad på..
Trött på att O aldrig får höra min version förutom det som skrivs på min blogg.

Den här dagen gick rent generellt inte åt mitt håll.
Är ju tungt ekonomiskt med ett lån som drar stora pengar varje månad. Och med två barn som har olika behov..dvs en som äter vad man själv äter och en annan som äter modersmjölksersättning man köper i affären så går det en del pengar.
Försöker ju pott-träna Emilia också...problemet dock är ju att hennes far inte engagerar sig för det de veckor hon är hos honom så det kommer bli svårt att få henne blöjfri den närmsta framtiden.

Var in på banken idag och ville få göra om eller lägga om mitt lån på något sätt för det är som sagt tungt, oavsett om man delar på utgifter så är det för stor summa varje månad som hade behövts till annat.
Men det vart blankt nej. Det gick inte alls. Hon hann också vara lite otrevlig mot en på kuppen.
Jag skulle gå över på K-rauta med spjälsängen och få tag i skruvar så att hon kunde börja sova i den nån gång och lära sig att somna utan att hela tiden vara i rörelse så som i famnen eller i vaggan.. tappade helt motivationen då jag klev på bussen från stan..så jag gick hem istället.

Saker och ting i livet går inte riktigt som dom borde just nu.
När tar man sig ur det?

1 kommentar:

Fangoria sa...

Kram!!!! Tänker på dig!