fredag 13 januari 2012

Bröst bröst bröst









Detta fick jag ikväll..av flertalet personer (vissa saker sprider sig som en löpeld)

"Sätt ett hjärta i din logg, utan nån kommentar. Sen ska du skicka vidare det här meddelandet till dina kvinnliga vänner, inte dom manliga. Efter det sätter du ett hjärta i loggen hos den som skickade meddelandet till dig...alltså i min logg då ) Och om nån frågar varför du har så många hjärtan ska du inte svara. Det är en tjejgrej, så att vi även denna månad kommer ihåg att vara på vaksamma gällande bröstcancer.."

För er som har facebook så har ni som är kvinnor säkert även fått liknande mail om att man ska leta ut sitt födelsedata med hjälp av olika ord och på så sätt bilda en tokig mening, eller skriva färgen på sina underkläder eller cm på håret eller minuter på hur lång tid det tar för dig att fixa håret på morgonen...

Snälla sluta!
Jag är så dödligt less på dessa mail...dessa mail hjälper inte forskningen, de cancersjuka eller deras anhöriga...

Och just att det alltid står i dessa mail "säg inget till männen"....vid det här laget så borde dom fatta nu... trots att dom inte har tillräckligt med blod som räcker till både huvudet och könet samtidigt. ;-)

Skänk pengar istället till cancerfonden..det gör mer nytta än ett hjärta, din hårlängd, färg på underkläderna eller tid till hårfix på din logg.

Jag känner på mina bröst minst en gång i månaden, ni ser ju på bilden ovan hur ni ska göra.
Känn på era bröst,
det räddar mer liv än ett hjärta!

Inga kommentarer: