onsdag 15 december 2010

Växer

Fortsätter växa...v 21+5.

Fick ett sånt jäkla roligt besked idag. I måndags var jag på möte hos chefen där jag bla bad henne att kolla upp om jag har rätt lön eller ej, och om det verkligen kunde bero på att jag har IG i naturkunskap - att det ska resultera i lägre usk:a lön, det har jag fått höra sedan 2002.

Jag låg nu på 19000kr per månad (räknat på en heltid) och hon tittade på datorn vad jag borde ligga på..19200 borde jag minst ligga på sa hon.
Hon mailade en som satte löner och frågade vad som stämmer.. ikväll kom sms:et jag väntat på...så här skrev hon :
"Du får upp lönen till 19500kr. Sätter in det retroaktivt från September. Att du hade ett IG spelade ingen roll i sammanhanget".
Så jäkla skönt. Äntligen får jag den lön jag är berättigad till, äntligen får jag full usk:a lön!

I morrn är det torsdag, i morrn är det mycket för mig. Ska först på parrådgivning, sedan väntar ett besök hos sjukgymnasten för att sedan avsluta dagen hos frisören... nä jag ska inte fixa håret.
Fick presentkort på Clip för håltagning. Jag ska för första gången i mitt liv ta hål i öronen. Jag är korthårig nu, passar man ens i örhängen då?
Eller vilka örhängen ska man undvika?
Huga.. har inte tagit något hål i mina arma öron fram tills jag träffade Kärleken... Det kommer kännas så konstigt att ha det sen.

Vilken underbar vinter vi haft hittills. Fram tills idag då det från igår var -24 ner idag till -5 bara...eller -3 som det är nu...det har blåst ganska kraftigt ute under kvällen..så det där som var så fint på träden lär ju ha försvunnit :-(

Nä hörrni, dax att sova..orkar inte diska, gör det i morrn efter frukost i stället då förhoppningsvis energin är mer på topp.

Ta hand om er.
Kram

2 kommentarer:

kattungen sa...

en jobbig sak med att ta hål i öronen på vintern är att det kan vara obehagligt att ha mössa på (ha ingen tajt sittande iaf), annars är det skönt att det kyler av öronen när man är ute precis efter att ha tagit hålen :) så var det för mig när jag tog mina första.

kort hår passar man bra i långa örhängen, det markerar nacken snyggt och får ansikte och hals att se längre ut.

Lycka till med allt och grattis till lönen :)

Zandra sa...

Vilken härlig bebismage! Och grattis till löneök det är aldrig fel! :) Spännande med håltagningen, men jag lovar du kommer klara av det! Och det är skitsnyggt med örhängen & kort hår, då ser man ju bling blinget så bra! Jag är förälskad i ur & penns roliga örhängen har huur många som helst! Love it!