tisdag 13 mars 2012

Kottar




Mina fantastiska tjejer. Kärlek till er!


Trollet kom igår då, med informationen om att hon kräkits i helgen, men hon var pigg som en nötkärna så idag vart det dagis för henne.

Blåste ju som bara f.a.n idag. Men trollet trivdes med det, vi plockade kottar på vägen hem och ska göra ett pyssel av det och hoppas på att hinna med det i morgon.


Sitter och filar på en "100 sanningars lista". Har ni läst nån sån förut?

Man skriver en lista på 100 sanningar och börjar med nummer 100 och går neråt mot 1 i ett och samma inlägg. Lär känna mig själv lite smått varje dag så inom en snar framtid så är nog listan klar.


Igår åt vi kardemummaVåfflor (ville ha nåt enkelt på en måndag som inte innehöll varken makaroner eller köttbullar)...Det kan jag ju säga att det är nåt jag önskar mig..ett dubbelvåffeljärn..jisses vilken tid det tog, och lilla Diamanten åt strax över 2 våfflor!! :-O

Plats i hennes lilla mage fick dom... Samma idag, då åt hon först frukt, mat, efter en stund en flaska välling (för jag trodde hon skulle vara tillfreds med det, maten var inte klar och hon var väldigt hungrig därför fick hon vällingen) för att sedan stå nedanför mig och äta från min tallrik. Vi delade på middagen hon och jag..Åt som en häst..jag lagar tydligen bra mat ;-)

Kul då det uppskattas...Tillväxtperiod månne?


Idag har hon gått hela tiden nästan...hela eftermiddagen förflyttade hon sig med gång..kul, nu händer det storslagna saker.



Nej nu ska jag sluta blogga och hoppa i säng och wordfeuda lite innan jag slumrar.

God natt vänner.


Kram!

Inga kommentarer: