måndag 27 oktober 2008

Lugn helg!

Det var en ganska lugn helg. Efter lite bråk på lördan (som vanligt) så vart det en lugn lördagkväll men paj och sånt.
Men igår (söndag), Sambon hade ju fått för sig att allt skulle göras igår. Packa upp, rensa ur, göra rent, kasta bort etc etc. Hatar de dagar han har så jäkla mycket energi.
Men på lördan så kom han till mig efter att vi bråkat och sa det: "Imorgon ska du få var själv på förmiddan, gå ut och gå eller vad du nu vill göra."
"Jag tar hand om Emilia jag".
Oj! shit det var länge sen jag fick min egen tid.
Så jag tog en promenad och tänkte att jag skulle hämta ut mitt träningskort. Kommer dit, flådigt värre är det där. Tar en kölapp. När det väl är min tur så säger jag bara: " Hej jag har ett träningskort som jag ska hämta ut, det är beställt i mitt namn via Umeåtaxi".
Hon kollar i datorn och upptäcker att det inte finns där.
Tydligen så uppdaterar deras datasysten typ en gång i månaden, och senaste uppdateringen var 6 oktober. Så antingen väntar jag typ 14 dagar till eller så fixar jag ett arbetsgivarintyg för då kan jag få kortet på en gång typ. Och det vart lite svårare..Visst sambon kunde fixa ett intyg, men det är dumt att chansa.
Men shit va stort det är där, jag ska ju bara vara i gymmet, jag kommer säkerligen tappa bort mig i både simhallen och badmintonsalen.

Sen då jag kom hem igen så höll sambon på att sätta in den nya barnstolen En BeSafe iZi Kid X1.
Bäst i test i Vi Föräldrar 2006.

Men vilket helvete det var. Vi har för liten bil. Det stod att den skulle passa i våran bil bakpå instruktionsboken. Men hur bekvämt får antingen föraren eller passageraren breve sitta då? Vi satte den fram och testade, men då såg man inte sidospegeln, så det gick inte plus att vi inte fick upp hanskfacket :-S
Hur som haver så sitter den bak nu, snett bakom chauffören. Gick inte på nåt annat sätt. Vi måste byta upp oss i bilstorlek.

Sen hittade jag nånting annat på nätet då jag surfade lite:

Fan va praktiskt. Finns så mycket olika hjälpmedel för barn med diverse handikapp.

Hur som haver. Idag blir det packning för mig. Och ta hand om min sjuka dotter, hon har blivit förkyld...stackare. Hon sover tack och lov bra på natten, har i alla fall gjort det de senaste 2 nättrena. Första natten mot söndan så sov hon 14 timmar, och natten till idag sov hon 13 timmar. Så man fick ju sovmorgon, men man vaknade ändå vid 7 och trodde att nåt var fel. Andningsstopp eller nåt. Jag vet inte... Men det är såhär att då Tobba åker iväg mellan 5-5.30 på morgonen så brukar hon vakna prick en halvtimme efter att han åkt. Men inte denna gång, det är första gången ... det märks att hon är sjuk.

Nä nu ska jag proppa i mig C-vitamin. Vill klara mig från förkylning åtminstonde denna vecka.
För på fredag ska jag inte vara nykter. :-P


Inga kommentarer: