tisdag 21 oktober 2008

Måste han heta Toa?

Jag satt nere hos Birgit..Emilia hade sovit ett par timmar, så jag tänkte kolla på programet: The American Gladiators.
Ville se om det hade förändrats nåt sen det gick på tv på 90-talet. Det hade inte förändrats så mycket. Dock programledaren: Hulk Hogan (tragiskt).
Jo och så fanns där karaktärer.. som skulle klå 4-barns mammor och stela advokater som kommit dit i hopp om att vinna en stor summa pengar.

I första grenen för herrar så ska man springa och försöka kasta i bollar i behållare på golvet och få antingen 2 poäng per boll eller den stora behållaren i mitten och få 5 poäng tror jag att det var.
Då kommer gladiatorerna in, och en har fått kallas för TOA!... Toa... helt seriöst.
Då folk ska sätta namn på nya bilmärken.. så som Sorrento, Punto eller Swift så kollar dom upp först vad bilen kallas i andra länder... för det har kommit bilmärken som kallats för saker som inte är barnvänligt att skriva här, och dom bilarna har dom fått döpa om.

Så varför inte kolla upp vad han kallas. För det är ju så att Svenska kanaler köper ju det mesta som görs i USA.. och gör man inte en svensk version på det så köper man programet så att det får visas i sverige.
Jag tror knappast han vill kallas för Toa om han vet vad det betyder i Sverige, för tro mig, det är inget man går runt och skryter om.

Inga kommentarer: