fredag 3 juli 2009

Med i en bilolycka igår

Ja... orkade inte skriva igår för jag hade så ont. Men var med i en bilolycka igår eftermiddag.
Klockan var ungefär tio i fyra på eftermiddan då det small. Just nu orkar jag inte berätta hela händelseförloppet, men det slutade med att ambulansen kom med blååljus, färd till akuten, och låg sedan 4 timmar med stödkrage. Mycket korridor-liggande, och det enda man såg var taket. hur kul var det? Då dom äntligen tog av kragen så kändes det ungefär som om man vore spädbarn igen. Just det där med att försöka hitta balansen i nacken igen..det var skönt att bli fri den, den skavde nämligen in i bakhuvudet. Men personalen där på den avdelningen som jag var på hade humor i alla fall, även fast dom var stressade. Röntgen visade i alla fall att jag inte hade några frakturer alls. Jag fick en mitella för att armen skulle få chans att vila och komma i kapp sig.
Ska försöka träna den nu idag och i helgen så att jag kan jobba på måndag.

Hade svårt att somna i natt för det var så mycket ord och bilder som ploppade upp i huvudet..skulle ha bloggat då, men orkade inte kliva upp ur sängen. Sedan upp i morse för att köra dottern till dagis, där så bröt jag ihop..dock inte fullt, men tårarna började rinna så jag försökte verkligen att hålla allt tillbaka..tycker det är så pinsamt att gråta offentligt.
T har ju automat i sin bil, så jag behövde bara använda högrehanden i stort sett, och det var ju bra så vänstern fick vila. Sen var det bra att köra igen, för jag vill inte bli så där rädd som morsan vart efter hennes krock för flera flera år sedan. Men har inte riktigt orkat köra förbi platsen än.

igår efter krocken så medans jag satt och väntade på ambulansen så skickade jag ett mess till T så att han kunde hämta dottern. sedan så finns detta på både VK och VF och det sändes dessutom på nyheterna igår så jag fick se det på nätet. T spelade om samma sekvens flera gånger för att han syndes på klippet bärandes på dottern..EGO :-D

Var idag till bilen för att häma grejor ur den. Bilden på mig så kanske ni ser ett rött område under hakan och ner på halsen..det är skavsår från krockkudden.
Kommer här lite bilder.

3 kommentarer:

Zandra sa...

Nämen Tina! Är glad att du klarade dig "oskadd" Herregud! Bamsekram till dig, hoppas du kan bearbeta detta nu. KRAAAAM!!!

Fangoria sa...

Oj! Otäckt! Hoppas du mår lite bättre idag, men se till att få vila, kan du verkligen jobba på måndag?
Ser hemskt ut med er gula fina bil...
Kram!!!

Lillan sa...

Holy shit! Vilken tur att ni klarade er!!! Massa kramar