tisdag 30 juni 2009

dagen

Blir ett kort inlägg idag.
Ny jacka, nya sommarskor(ej jag som betalt)(sommaren är snart slut, men what a hell), jordgubbar och glass (inte än, men snart)...magont...stämmer upp i Marlenas sång*hahaha*

I morrn ska dottern gå på dagis från 6:50 till 16:30..jobbar länge i morrn. men vad gör det om hundra år.

Jo idag så var vi på Ica på en utav stadens stadsdelar...såg en person som man inte sett på länge...vad h*n såg sliten ut... grå i ansiktet...T tyckte inte att h*n hade gått ner så himla mycket i vikt alls...och det får stå för honom..dom orden kom ur hans mun i alla fall. Personen i fråga som alltid tidigare brukade sminka sig...som vägrade gå ut utan det..nu hade h*n minsann inget alls...blekfisen där. Personen i fråga som alltid snackade om hur mycket folk brukade kommentera dennes bröst, att killar alltid snackade med dom istället för att titta in i ansiktet...Hon tyckte det var så jobbigt, men ändå var det de enda hon snackade om...så jobbigt var det.

Har tyvärr ingen bra bild på det eftersom kameran på telefonen kukar ur ..det blir bara suddiga bilder :-S Men idag var jag på coop och vi skulle ju handla...det var också där vi vart sams...sa jag förresten att vi vart sams ungefär då klockan var efter 11 nån gång. Hur som helst så testade jag en jacka som det var storlek 40 i, och jag kunde ha den... hemskt kräftfärgad var den... och had ejag köpt den hade jag själv kallat mig för :"Tina kräftstjärten Bylund"
Det ni...tänk vad hemskt..typ samma material var den som ungefär dykardräkter.. då kan ni tänka er hur mysig den var.. Men det vart en jacka i alla fall. MEN... den behövdes inne i butiken, jisses va kallt coop har där... jag var den ENDA som gick runt med jacka på mig.. inte ens barna hade det..fast en del tyckte det var lite kyligt.
Men det vart en svart (trist färg jag vet) i storlek 42 i alla fall... men den var skön.

Har suttit och skrivit ihop tidrapporten..ser bra ut... jo jag vet inte om jag har berättat det..kommer inte ihåg (blir som dom man jobbar med)
Jag har ju fått löneförhöjning efter att ha lämnat in papper om erfarenheter.
Jo för det är såhär att som utbildad usk:a så ska man ju få en högre lön, men eftersom jag har ETT IG i naturkunskap (?!) så får jag lägre lön ..så då måste jag lämna in papper om erfarenheter, och jag har egentligen erfarenheter från 2004..men hittar bara papper från 2005..måste upp i förrådet och leta.

Till helgen är jag ledig (halle lulja) Öl blir det då..har längtat. Ska unna mig.

Imorrn jobbar jag länge så jag funderar på om jag ska åka hämta tösen, hem och käka och sedan åka och träna... måste kolla hur länge spat har öppet under sommartiden.

Nej nu ska jag gå och sjunga vidare på skansen ;-)

Kram till er.

jo förresten..skorna jag köpte hade jag suktat efter länge...min storlek fanns inte då jag var där sist, men den fanns idag :-D så då slog jag till, plus att det var 50% på dom också :-D
Man får inte vara dum för då blir man moderat..eller hur brorsan? ;-)

Jo jag är 25 (blir 26 i år) och har precis upptäckt Facebook...bättre sent än aldrig,,.var ju motståndare..nu är man fast :-$

d.s

Inga kommentarer: