onsdag 9 september 2009

BlåsOnsdag

jaha, då var det lilllördag idag.
Blåser som bara den idag. Fick dock solglimtar på eftermiddagen. Jag har som vanligt kjol och sommarskor. Förlänger sommaren en bit till.
Vi pratade igår en del i alla fall. Synd bara att han skulle prata så sent, skulle ändå upp halv 6. Fick i alla fall veta det att jag inte ens har bloggen för mig själv.
När jag skaffade blogg så var det mitt sätt att ventilera mig. Få skriva av mig, kanske skriva av mig det som jag Kanske inte kan berätta för någon eller vill besvära någon med via telefon.
Men nu visade det sig att bloggen min har han haft koll på länge. Så inte ens den är helig längre. Att få ha som en slags dagbok där ingen ur familjen är släkten vet om som kan läsa. Men icke.
Enligt han så finns det på datorn. även fast man trycker på en knapp som ska ta bort all historik, så finns det tydligen kvar på datorn. även vilken tid datorn slogs på och stängdes av.
Igår råkade jag göra något som jag i och för sig gjort tidigare som tydligen är förbjudet i ett förhållande. Jag råkade låsa dörren då jag gick på toa. :-o vilket mötte stark kritik ganska direkt.
Så kära bloggläsare och T. Jag får då alltså inte sitta vid datorn själv (som han får hur mycket som helst), jag får inte skriva av mig mina privata innersta tankar för er för då är jag taskig, jag får inte träna min ständigt ömmande kropp för det är egoistiskt tänkt av mig, jag får inte umgås med folk efter jobbet eller under dagen om inte han är med. Jag får inte duscha ifred för om Emilia knackar på dörren eller ropar på mamma så måste ju hon släppas in av han.
För tänk om min älskare gömmer sig under badkaret! Och sen får jag inte låsa dörren då jag sitter på klon. För gud vet vad jag gör på toa och jag sitter och skiter. Påminn mig att nästa gång jag ger mig in i en relation att jag lusläser mannens handbok först. Så jag vet hur jag ska bete mig i alla situationer!

1 kommentar:

Zandra sa...

Herregud! Snacka om att han har ett kontrollbegär, ni har verkligen inte ett hälsosamt förhållande. Jag sa det tidigare, säger det igen, RYM! Om så bara för en vecka, det behöver du!

Styrkekram!

Och T, dig vill jag ge en spark i baken!