måndag 27 oktober 2008

Med bilder kan ni ana vad det handlar om.

  1. Twist- Går alltid hem hos de äldre. När jag i mitt yrke går runt till äldre och hjälper dom med vad det nu kan vara så är det oftast Twist som dom bjuder på. Inte mig emot ;-)



2. Noblesse...Gudomligt gott. Brukar göra dumlekakor och toppa med noblesse. Receptet ska jag lägga in nån dag.

3, Non Stop. Vem kan glömma smaken? Den underbara smaken av denna underbart goda chokladkarra?


4. Premium Hazelnut Nougat- mmmm. Alla Premium är ju helt underbara.



5. Vem kan glömma Alladin? Som finns på var mans bord kring jul. Alla älskar vi trillingnöten och alla undviker vi körsbärskaramellen. Underbar blandning som man kan äta till frukost, lunch och middag.

6. Dajm. Känner hur den smälter i munnen. Ett oförglömligt minne och smak. Nu har dom dessutom gjort den med smak av Skogsfrukt. Helt underbar den med kan jag lova.
7. Marabou Nonstop. Som ni såg vad jag skrev tidigare om Non Stop så blir det ingen direkt dålig kritik om denna. Marabou Kastar sig ut och testar med olika smaker. Med smak av Daim, Lakrits, Non Stop, Amigo (mmm) mfl. Bra initiativ.
Linserna har följande smaker: Orange=apelsin, röd=hallon, gul=citron och grön=ananas.


8. Sist men inte minst (?!!?) så har vi Marabou Mini.
Bra att dom testar sig fram med minichoklad i bitar. Allt för att få sälja. Kexchoklad har ju gjort likadant. Men det funkar.


Som ni märkt är detta en choklad-lista. Gissa vad sötsugen jag är just nu. Försöker sluta med godis, huvudvärken finns där, och känslan av att smaka något sött finns också. Det är nästan så att jag sitter ich tuggar lite choklad i luften. Aj aj... mitt inre talar om hur mycket choklad jag behöver...måste stå emot :-P

1 kommentar:

Anonym sa...

Men hallå du glömde den underbara vi åt på coop var det lindorf eller vad var det..?