lördag 9 januari 2010

Det vill som inte gå min väg

Lördag idag. Jobbade i morse...
Hinner på statoil *yeay* kommer lite sent till jobbet...trodde jag..det visade sig att jag började 7.30, hade ingen aning, men kom i tid för en gångs skull *haha*
Att arbeta idag gick bra, som vanligt, underbara kollegor som gör att jag får det svårt att åka ifrån jobbet. Roligt har vi, säga vad man vill.
Sen börjar problemen. *suck*

Tanken var idag då det var -5 att ta dottern i pulkan och grilla någonstans runt Nydala.
Vad händer? jo på väg hem från jobbet så tänkte jag att jag far till Maxi för där måste dom ändå ha engångsgrillar. På vägen dit ungefär vid Nolia så börjar morsans bil låta konstigt... skaka lite oroväckande. Ser då att motorlampan börjar blinka.
Blir nervös och ringer T direkt. Jag har ju aldrig varit med om det tidigare.
Bilen skakade som f*n.. går inte att köra fort så jag blir ju liggandes på knappt 50 km/h.
Jag lyckas ta mig hem i alla fall.
Sms:ar lite med morsan..informerar om läget, först så säger hon att jag måste ta den till en märkesverkstad (vilket jag också fattar)..sen så frågar hon frenetiskt om T är hemma och om han kan titta på vad det är för fel.

Motorlampan blinkade ganska mycket.. hur många fel kan det vara?
Och!... vad kan T göra åt det om han kunde säga rakt ut att det är det här felet? Han är ingen mekaniker. Hur som helst blir det ett dyrt verkstadsbesök.
Vi uppmärksammade att bilen började låta konstigt efter varje gång som man startade den, precis i slutet då man ska till att släppa tändningen, men vi tänkte inte så mycket på det. För då man använt bilen ett tag så slutade den låta så.
Så jag har inte gjort nåt fel, utan vill bara klargöra att det pågått en tid.
Så nu är man utan bil.. igen. *suck*
Blir så jävla trött på det här. Kan man inte få ha en bil som inte går sönder på en gång?
Ska i alla fall ALDRIG skaffa en BMW igen... bara skit.
Saknar min GULlan. Audi. Det sägs att Audi inte är så mycket bättre. Men GULlan startade alltid. Stod aldrig stilla. Hon gick typ 37000 mil också dessutom.
Morsans bil är en golf. Den är rapp som bara den, gillar den verkligen och vill ha den. Den har varit körskolebil tidigare så den har gått 18000 mil nånting. Förutom kassa vinterdäck vid starter så är den helt underbar, perfekt för mig. Underbart bagageutrymme etc. Men tror inte att jag skulle få ett lån själv från banken så att jag skulle kunna köpa den så jag får drömma om den istället. Sen är ju frågan hur dyrt problem den har nu.

Så det vart ingen grillning. Dottern har idag inte varit ute på hela dagen, gissa hur understimulerad hon var på kvällen?
Precis!¨
Så roligt var det inte, och på bara något dygn nu så har hon totalt slutat lyssna. Trotsar en del nu.
Jag vet ju att det är en tvåårstrots typ... men hon ser ju de flyttlådor som finns så hon känner väl på sig...

Jag jobbade 14timmars igår, jobbade dag idag och dag i morgon, jag måste lära mig att säga nej. Främst nu då jag inte är pigg. Men jag är en mes. Älskar mitt jobb, men då jag inte är kry så..
Ledig måndag...hoppas jag. Måste vara hemma på måndag annars blir det för många dagar i rad...
Samtidigt är det bra att jobba mycket för den 22dra då jag flyttar så kommer jag inte kunna jobba på den helgen i alla fall, för det vore ju skönt om man kunde hinna (=läs orka) städa ur den gamla lägenheten så man har det bortgjort.

Det är nära nu.
Har kört the Piratestyle i veckan.. sen då jag flyttat så kommer det att köras the Chinastyle. Har inte fått tag i någon soffa ännu. Hittat fina på blocket, men pengarna finns inte så då kan man ju inte köpa någon heller. Kan ju inte trolla med knäna direkt.
I morgon ska jag nog försöka få ner stakarna...som står i fönstren ;-)
Julen är över sedan längre, varför dra ut på eländet?

Nä nu måste jag sova.
Ta hand om er.
Kram

Inga kommentarer: