fredag 1 januari 2010

Nyårsdagen


Ja alltså första dagen på det nya året började inte så bra för mig. Började med att jag kom i säng sent. Hade ställt väckarn på 5.50. Började ju 7.
När jag vaknade så tittar jag bort på väckarklockan. 7.43. Vände tillbaka på rygg...tittar upp i taket och känner hur alla svordomar börjar bubbla upp inuti mig. "Jag måste upp, jag är sen" är det enda jag får ur mig.

Inne på toaletten får jag samtal från Karin på jobbet, meddelar med nyvaken röst att jag är på väg. Strax efter så ringer hon upp igen och då får jag veta att jag kan åka direkt till en tant och att jag inte behöver åka till lokalen och ta pensionärerna i huset. Jag har underbara kollegor.

Jo men det var inte det värsta.. det värsta var att sen så får Taxins vänsterframdäck för sig att låsa sig. Ni kan ju föreställa er hur svängbar den var i en kurva. Nej precis..
Det slutar med att jag fastnar inne på en innergård..tack vare det där j**la däcket. Efter 20 minuter då jag lyckats komma från den gården så lyckas jag ta mig upp till den gatan där mitt jobb håller till. Då kommer det en Royalblå Volvo och stannar framför mig.. vevar ner rutan då han kommer gåendes mot bilen och så säger han:

" Du ditt vänsterdäck står helt stilla. Det svängde inte då övriga bilen svängde"

Nej jag märkte det fick jag fram lite svagt, för i det läget var jag helt slut efter helvetet jag haft med den under hela förmiddagen.

Han sopade bort snö från garageportarna och menade på det att jag skulle köra där så skulle vi försöka få det att lossna. Han tryckte på motorhuven och allt samtidigt så till slut så släppte det. Åkte då hem och bytte till morsans bil. Mycket säkrare, tog mig fram i alla fall. Och båda däcken svängde.
Nu är jag helt slut, sitter här med min öl, och god är den lyssnandes till Ozzy.
Fick träffa min underbara dotter idag. Har inte fått krama henne sen i onsdags eftersom jag började 8 igår morse och slutade 22. Lilltrollet. Hon är så mysig och har så mycket bus för sig.

Det kom ju en massa jävulsksnö idag igen, eller det började igår redan. Som om vi inte hade tillräckligt. *morr*
Det får gärna snöa, men kan det inte göra det då jag är ledig? Jag menar så man kan få njuta utav det på ett annat sätt.
Nä nu är jag ganska trött efter dagens alla bestyr. Ha en underbar Lördag.

Många kramar från mig.

Inga kommentarer: