onsdag 2 mars 2011

plus och minus

Hittade plus och minuslistan som Kärleken skrivit för ett tag sen..han trodde inte att jag skulle se den där den låg mitt på madrassen i hans vardagsrum.

Blir förbannad då han tar upp min ekonomi på minus-sidan. Bara för att jag inte skiter pengar som han gör så är jag inte sämre för det!

Sen hade han skrivit upp sömn på min minus-sida.
....alltså jag vet inte om ni tänkt på det, han har då inte gjort det...men vad jag vet så är jag gravid och sömnen är usel för jag vaknar varje gång jag måste vända på mig..man är inte lika smidig längre..så jag kan inte längre vända på mig på nätterna i sömnen... men det var ju ett minus då tydligen...

Nu är jag arg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad angår det honom om du sover dåligt?
Klart det är ett stort minus för DIN del, men han kan väl snarka vidare ändå?
Din ekonomi ska ju inte precis angå honom heller.
Gillar inte den där karl'n så mkt som jag läst om honom hittills... Hitta en ordentlig snäll kille :/

Tina sa...

Vi diskuterade lite igår, nu var det tydligen så att dålig sömn menade han på sig själv, att han sov sämre sen han träffade mig. Senare i säng osv. Men hallå, varför ska jag få skit för det? Vi är ju två, han vet om att jag gärna går och lägger mig vid 22-23tiden...Vi är som sagt 2 om det.

Min ekonomi ska definitivt inte angå honom. Han vet ju om varför jag har den ekonomi jag har och hur bättre den skulle bli om man bodde två...