fredag 4 juni 2010

Fredagsmys med dottern och Totten

Idag är det då fredag.. är på jobbet som vanligt..ska snabbhandla efter jobbet, snodde exets bil idag..dumt jag vet, men hade ännu en morgon försovit mig, och varför?
JO igår kväll efter att Emilia hade lagt sig för kvällen så hade jag efter att jag hade tagit ut kakan ur ugnen lagt mig på mage på sängen. Tydligen somnat..sen så hade jag vaknat efter 23 igår kväll. Arg som ett bi, för jag har sagt till Kristoffer förut att han måste väcka mig i sånna lägen för annars kan jag inte sova sen på natten.
Så jag var arg som ett bi, stackars kille. Fast det är bra att han får se den sidan av mig också, för någon gång så dyker den upp, och bäst att han ser den nu så att han hinner ändra sig ;-)

Han hade bakat bröd medans jag sovit..arg som ett bi flög jag omkring i lägenheten, hängde tvätt, städade etc, till slut så la jag mig i sängen och surade.... tog ett bra tag innan jag somnade, tack och lov så har jag sömnproblem som en senior så jag hade däckat ändå... är trött som en gnu nu för tiden....har haft huvudvärk i ett dygn nu...jag hoppas det inte är kaffebrist utan vattenbrist... pimplar vatten så gott det går, fick det igår så jag hade hoppats på att det skulle bli åska så man skulle bli fri skiten, men icke.

Slutar 16 idag så sen ska här mysas med dottern för kvällen. Blir hon och jag för hela helgen. Får väl se vad man hittar på.

I morgon ska vi gå ner till guldsmeden och beställa våra ringar innan dom går på semester. Ska bli så spännande. Var in igår redan en snabbis och testade en som jag hittat...den satt såklart perfekt på mitt finger.. den passade verkligen mig... men 34tusen är väl lite väl saftigt?
Åh vad jag längtar tills vi har var sin ring på vårat finger.

Alltså vissa förstår inte det här... många har kritiserat att det gått snabbt.
Men varken jag eller mitt ex hade känslor för varandra som minst sista året vi höll ihop. Vi växte ifrån varandra.
Jag tycker det är underbart att få känna kärlek igen. Jag trodde inte jag skulle våga mig på det igen. Att ha någon nära, som älskar mig för den jag tokigt nog är, som dyrkar mig, älskar mig. Som kort och gott bryr sig om andra och inte bara om sig själv.
Jag älskar verkligen Kristoffer. Min kärlek för honom är enorm. Obrytbar.
Jag älskar hans sätt att tänka, hans sätt att skämta. Älskar hans musiksmak. Älskar hans framtidstänk. Älskar hans sätt att röra sig. Älskar hans sätt att laga mat. Älskar hans sätt att ta hand om Emilia.

Jag älskar hela honom kort och gott.
Han är mitt allt.

Nu ska jag jobba vidare.

Kram till er!

Inga kommentarer: