tisdag 15 juni 2010

Sjuk tisdag

Hemma med Vård Av Barn idag. Igår så funderade sjukvårdsupplysningen om hon hade ögonflunsan.. men idag var det inga tecken på det...mer tecken på en vanlig förkylning.. nu ligger hon och sover på dagen.
I förmiddags lånade vi borr och satte upp rullgardinen i sovrummet. Så himla bra och mörkt det vart.. äntligen!! Satte upp nya gardiner (nya i den meningen att dom inte suttit i det fönstret förut)..Vart superbra.

Jättedåligt väder idag och en sjuk tös, går inte gärna ut med henne då hon är precis i början på sjukdomen. Nu får vi se vilken effekt rullgardinen har på tösen. Förhoppningsvis sover hon väl längre som jag tror.. kan ha fel.. we will see tomorrow.
Trist och lugn dag idag.. älsklingen sitter och spelar på gitarren. Av alla låtar han har spelat så är denna bäst, för den verkar han kunna skrämmande bra... "så lunka vi så småningom"... för ni som kan texten så vet ni i vilket sammanhang den ofta sjungs i ;-)

Jag funderar på att baka jordgubbsrutor.. har ju jordgubbar i frysen som räcker i vanlig mun knappt 1 månad.. ni vet, när man väl börjar med en så är det svårt att sluta ta fler. Älskar jordgubbar.. och blåbär, men jordgubbar gör något med mig som är obeskrivligt... dyrt men ack så nyttigt...

Nä nu kan jag inte fokusera på vad jag ska skriva för nu tar hans "sång" över för mycket ;-p

Kram till er...

ps: Vi valde aldrig datum för förlovning, utan Kristoffer fick välja själv, alltid bäst när det bli spontant.. d.s

Inga kommentarer: