onsdag 28 september 2011

Julklapp + låång dag



Julklapp till din man/pojkvän 2011? Fiffigt är det i alla fall :-D


I övrigt så började dagen bra, jag och kp åkte till myrorna och willys så jag fick handla mat äntligen.
Sen vart det jobbigt på eftermiddagen och fram mot kvällen..Lovisa..skrik.. jag säger inget mer. Tufft var det då det höll på så jäkla länge så till slut vart jag trött mentalt att jag inte kunde tänka klart så jag ringde jouren, för dom vet jag att jag alltid kan ringa. Dom vet jag att dom alltid kommer.

Det blir så jäkla tungt mentalt då sömnen är så minimal och energinivån går på reserven...

Bävar för helgen...men hoppas verkligen att jag orkar helt enkelt.


Idag sa jag upp mitt mobilabbonemang.. japp ni hörde rätt, jag gjorde det jag länge funderat på. Sen blir det en vända med Halebop..och hoppas jag inte blir besviken.


I måndags då jag hade tvättstugan hittade jag 100kr i tvättmaskinen. Det tackar man inte nej till. Sen fick jag hem papper igår där dom undrade om jag ville att Lovisa skulle vara med i Mjau-studien. Emilia var ju med en vända på tumme-studien.

Funderar på att anmäla henne dit, jag får gratis mat till henne i minst ett halvår. Och med tanke på hur det ekonomiska är just nu så vore det inte så tokigt.

Ersättning är ju ganska dyrt.


Igår hjälpte kp mig med att lämna in den trasiga tv:n, närmaste lagningsställe Linköping...så man får se vad domen blir sen.


Lägenheten är nu min. Han är dock fortfarande skriven här så det blir svårt att söka bostadsbidrag..men lägenheten står äntligen på mig.


Nej hörrni, ett litet utdrag ur det senaste som hänt..


I morgon ska jag, kp, Trollet och Diamanten på öronmottagningen. Då får vi svar om trollet fortfarande har vätska kvar och är det så blir det till att sätta in rör...och då jag försökte förklara för henne vad det betydde så sa jag typ att dom kommer sätta in rör liknande sugrör i örat..var lite trött men så fick det bli.


Sen ska jag bara rekommendera en sak som kp introducerade mig till idag.. keso och tonfisk..underbart gott tillsammans. Jag testade dock keso med smak av ananas/passion.. så fantastiskt gott att ni kan inte ana. Mumma!!


Dax för sängen. Tack och god natt.


Kram!

Inga kommentarer: