måndag 5 september 2011

Kuddidé

Ja Lovisa börjar ju bli stor nu, så jag var in på Ohlssons Tyger och fyndade detta.
Jag ska sy en slags kudde för Lovisa att ha bakomsig på nåt sätt så att hon kan sitta upp i vagnen istället för att ligga i ligginsatsen. Hittade detta tyg som går i grönt (då vagnen är grön) och köpte stoppning och dragkedja så det ska bli intressant och se om jag lyckas med den tanke jag har i huvudet. Visionen finns där...får hoppas det blir lika som jag tänkt :-D
Det blir färdigt på onsdag kväll för det är då jag får chans att låna symaskin då jag inte har någon själv :-(

Vi var på möte idag på socialen...nu har vi en del att arbeta på.
I morgon är det återigen tvättstugan som det alltid är på tisdagar jämna veckor...måste ha lite rutiner sedan efter den är det då dax för middagsbjudning..dvs att jag är bortbjuden på käk....gångavstånd är det också så det blir himla praktiskt.

Längtar verkligen tills vi ska flyga. Inte för själva flygandets skull för jag är livrädd för att flyga men Trollet lovade att hon skulle hålla min hand om jag höll Lovisas :-D

Lovisas natt var inte den bästa.. vaknade vid 2 och somnade sen aldrig om...
Dom på socialen förstod ju att det var tufft nu, med en dotter som känner av sin mammas stress, klart hon inte kan sova då.. så hur gör man för att stressa ner?
Jag tar gärna tips från er nu då jag inte får gå till kuratorn på ett tag.

Nej nu ska jag ta och städa undan lite...mycket kräkpapper framme.

Ta hand om er.
Kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Svårt det där att stressa ner... ett tips har jag dock och det är att kasta klockan i sovrummet om du inte har en tid att passa på morgonen. Det bara stressar upp en att titta på klockan och räkna hur mycket timmar man inte fått sova. Bättre att bara gilla läget om det inte blir sömn, och klaga om det på dagen :-)
/Andrea i Uppsala (kram)