onsdag 3 december 2008

Att rekommendera

Nu då vädret bokstavligen suger ute och man känner sig allmänt låg så ska jag rekommendera en sida som är en julkalender. Det är min typ av humor:

http://www.oioioi.se/

Dagen är den sämsta på länge... bråk som vanligt, men blev uppiggad då jag läste Lillemors blogg, hon är så duktig på att sticka och allt. *avis såklart*

21 dagar kvar till julafton *suck*
Är klar med julklapparna, bara 2 kvar, men det går fort, jag vet på ett ungefär vad den tjejen vill ha..

Vet inte om jag skrivit det tidigare men jag åker inte ner i helgen för att hjälpa brorsan och flytta.
Pappa tyckte inte jag skulle åka ner själv när det är sånt dåligt väglag. Och idag så snöade det så fint på förmiddan, sen kom regnet... när jag tittar ut på vägen nedanför mig så ser jag spegelblank väg, visst E4:an ska ju vara saltad och bättre, men trott eller ej så är det drygt att åka själv. Men det är då jag väl kommer ner som allt känns bra.

Sen är jag så förbannad på chauffören som körde åt h-vetet med Tobbas bil i lördags natt. Men det orkar jag inte ta upp nu, men han har betett sig j**ligt K*kigt åt. Många fula ord, bäst man börjar gå i fula-ord-tyglar-kurs snart.

Måste köpa nya gympadojor också... men har bilen idag så jag får ta en vända imorrn och spana. Kanske. Svårt att hitta skor själv, men det ordnar sig nog.

Nä bästa man lagar lite mat kanske... inte världens bästa blogg idag...men det får ni ta...
Ni vet ju namnet på min blogg så jag följer bara den ;-)

Inga kommentarer: