torsdag 11 december 2008


den här gången blir det inget roligt inlägg.

Det ringer på dörren och jag kollar i kikhålet, då står det en gubbe där med en hund i handen, men jag öppnar inte.

Sen precis innan läggning på Emilia så ringer det igen, samma gubbe fast utan hund.

Öppnar dörren för det verkar viktigt, då är det en missbrukare som bor i området, och jag brukar kunna handskas med dom men denna gången gick det inge vidare, han ville låna telefonen och jag sa att är det inte bättre att du får plåster istället för att han blödde som ett såll, han hade stort sår på tummen (och det syns för övrigt i trapphuset på grannarnas dörrar och väggar)

Han sätter sig på dörrmattan utanför dörren, han har inga skor utan han har gått ute i sockarna.

sitter och säger då jag är inne i köket att han ville att vi skulle umgås mera..typ som redan nu ikväll, kommer till dörren med tvättlappar, sårsprit, plåster och hade plasthandskar på mig. Säger åt han att han får tvätta såret själv innan han får på sig plåstret. Sätter ner Emilia på golvet..hon sitter där..ser väldigt avvaktande på han.. hon ler inte åt han,, hon brukar le åt främmande människor, men hon log inte en enda gång.

När han tvättat sig så får han plåster nr 1.. sen börjar han prata om att han ville krama henne.. han satt och lockade på henne.

Jag sa ifrån och sa att jag inte ville att han skulle krama henne.

Då tyckte han att om han lockade på henne och hon kom till honom så var det ju hon som ville det.

Då svarade jag att hon förstår ju inte sånt, och jag vill inte att hon ska krama främmande män.

sen när han var klar så kryper Emilia mot mig så jag plockar upp henne.. hon tittar knepigt på honom.. det var som om hon kände på sig liksom.

Då kliver han upp och ställer sig inne i lägenheten.. börjar klada mig på axlarna och smeka Emilia på armar, kinderna och håller hennes händer med sina äckliga händer. jag drar ifrån henne och säger att hon inte vill att du ska ta i henne, för hon är väldigt reserverad mot främmande sa jag då.

Ja men om du sätter henne i min famn, om hon gråter då kan jag acceptera att hon inte vill, men nu är det ju bara du som säger vad hon vill och inte vill

Jag är ju hennes mamma och jag bestämmer hur det ska vara säger jag då.. Ännu en gång så börjar han kladda på henne och jag säger att nu måste du gå, hon har läggning och är väldigt trött.

Då ville han pussa henne. Hela situationen blir ohållbar och jag säge rnej till det också.. jag vill inte att du ska göra det.. jo men bara en liiiiiiiten säger han då och börjar närma sig.. NEJ jag vill inte...du måste acceptera det jag säger.. det är mitt barn..inga främmande män ska tvinga sig på henne sa jag då...


Under tiden som jag har plåstrat om honom så berättar ju han saker...om sig själv som namn vart han bor och så.

Sen då jag väl får ut helvetet ur lägenheten så säger han hejdå och jag stänger dörren.

Då kom chocken. Jag började gråta och ringde Tobba direkt. Han kom hem på en gång.. Då tobba tar Emilia och ska tvätta henne från den där gubbens händer så att säga så tog jag på mig handskar och skulle tvätta dörren från blod.. hör då att grannarna står och pratar med nån så jag går ner, då står polisen där och jag säger: har ni också fått påhälsning?

Så då gick en av poliserna in till dom och den andre förhörde mig. Det var blodigt på väggar och räcken, på grannarnas dörrar och så.

Så jag berättade vad han hette och vart han bodde. Sen ringde det i hennes mobil, då visade det sig att flera har ringt och sagt till vad han gjort.. Så han hade inte bara varit till oss...

Lämnar mitt namn och telefonnummer så skulle dom höra av sig.


Anledningen till att jag reagerar så starkt är just för att han trots att jag sa ifrån och försökte hålla Emilia ifrån han så försökte han kladda på henne flera gånger, och eftersom jag själv varit utsatt för pedofil då jag var barn så vill inte jag att Emilia ska behöva gå igenom samma sak.


Gud va skönt det var att skriva av sig.. var så lessen men jag visste inte vilken jag skulle ringa för klockan var ju efter 20 och det är ju lite sent på nåt sätt...

nu ska jag försöka ta en alvedon och försöka sova.. är så trött, men samtidigt uppe i varv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud!! Vad otäckt! Blir alldeles kall när jag läser *ryys*

Vilken tur att du fick ut honom och att allt slutade bra, men verkligen läskigt att han skulle hålla på och kladda på lillan. Vilket svin...usch

KRAM på er!!!

/Zandra

Anonym sa...

Usch nu är det du som är försiktig! Följ din första instinkt du hade dagen innan nästa gång, känner du dem inte...öppna inte dörren! Tur att allt gick bra till slut!

Lillan sa...

Tänkte bara så du vet det att om det har hänt nåt hemskt typ det här så får du ju ringa vilken tid på dygnet som helst utan att det gör nåt!! Gud så läskigt, men vilken tur att ni är välbehållna bådå två!!! *ryser* kramar