lördag 3 januari 2009

ehh

Ja egentligen har jag en massa jag behöver få ur mig, men känner att jag inte kan göra det.. finns för många ögon som ser, och orkar inte med moralpekpinnar för tillfället.

Dagen har varit okej, vaknade imorse och insåg efter en tankeomgång att det faktiskt var lördag, man blir helt dagvill då det är röda dagar här och var.

Idag såg jag på en avdankad gammal film: Tjejen som gjorde lumpen.
Kom inte ihåg att den slutade så, men det var ju så, så okej då :-)
Gått många gamla Goldie Hawn filmer nu runt denna högtid.. men vissa kanaler kör ju samma upplägg varje år.
Är det inte Beck perioder så är det Bond perioder.
Och helt ärligt.. jag är less nu. Tror alla filmer om Bond går minst 2 gånger per år, och det är alltid 3:an eller 5:an som sänder dom.
Lite förändring om jag får be.
Sen förstår jag mig inte på den här Specsavers reklamen som går nu, där han som arbetar i butiken går fram till den gamla tanten och slår henne i rumpan med en linjal av trä. Medans hon i sin tur sparkar ner han på golvet. Men det kanske beror på att jag inte lyssnar ordentligt på vad han som pratar säger för nåt.
Har fått bättre hörsel sen jag fick barn, men är så le nu på att inte ha nån som helst egen tid.. Emilia är sjuk, och jag har inte fått varit ut på ca 14 dagar för att hon måste ju kurera sig tills hon blir bättre.

Sen igår har jag lärt mig att jag ska be om lov för att sminka mig, och att volymen på mobilen ska vara minst på steg 8.. dvs högsta steget.
Lång historia.. orka.

Ikväll ska jag på Maxi och handla.
Undra om man ska stänga va mobilen så att jag verkligen får den där egen tiden som jag behöver??
fast då får man väl skit för det också.
För nåde mig om mobilen är avstängd och han inte når mig för att Emilia vill prata med mig :-O.

Ja 2009 började ju inte så ljust. Ett bittert 2009 och det står jag för!

Inga kommentarer: