tisdag 13 januari 2009

Ryggläge

Jaha då kom man sig iväg imorse. Helt otroligt måste jag säga, fast jag snoozade bara 3 gånger.
Hur som haver, kommer hem från träningen (var borta i 2½timmar) käkar frukost och lägger sedan både mig och Emilia..somnar 11 vaknade inte förrän halv 3 och det var så himla skönt, var laddad och pigg inför kvällen, nu jäklar skulle jag och Emilia ha så skoj.
Vad händer?
Klockan är 18 och jag ska ge Emilia käk. Funderade på om jag skulle ge henne välling eller ett riktigt mål, hade på känn att jag egentligen borde ha gett henne välling, men jag började värma riktig mat åt henne.
Sätter henne i barnstolen i köket.. och fram till nu har allt gått bra.. tar fram haklappen med armar..då händer det..!
Ska helt enkelt föra in hennes armar i haklappen, så jag böjer mig inte nämnvärt mycket framåt.. sen kan jag knappt räta på ryggen.
Så nu går jag här med krokig rygg. Har gjort en del övningar som Linnea lärt mig.
Blir rätt okej efteråt.. men hoppas bara att inte det kommer kännas omöjligt att ta sig ur sängen imorrn bara.
Jag är rädd för att det ska bli som det blev sist..Då jag mot alla odds tog mig ner mot Härnösand bara för att Linnea skulle få massera mig. Kina drog till ryggen och Linnea slutförde det..., sen kunde jag gå igen.
Så jag håller tummarna på att det inte är lika allvarligt igen, för då vet jag inte vad jag tar mig till.
Tack och lov kom Tobba hem och tog hand om Emilia de timmar som var kvar tills att hon skulle sova. Så nu jobbar han igen och jag ska lägga mig med vetekudden och försöka överleva natten.

Wish me luck!

Inga kommentarer: