fredag 17 april 2009

Åh jag vill fara

Åh sitter och tänker på den 25 april. Det är bytardag i Säbrå då. Jag vill åka.. men inte skoj att åka så långt själv längre. Det bästa hade varit om sambon kunde åka också, dessutom firar hans mormor och morfar bröllopsdag den dagen också. Gifta i 60 år!Det hade varit kul att åka på det med, dom har inte sett Emilia på länge och sen så är det en del kusiner till sambon som jag inte har träffat än. Mycket släkt i Nordingrå.
Får se hur det blir.
Var på den där bytardagen förra året, och så jävulskt med folk det vart. Tur Byåkers-Anna och jag var tidiga. Vi hamnade rätt så långt fram i kön. Bring your own Ikea-kasse ;-)

På tisdag ska jag arbeta igen. 7-12. Ska bli skönt. Man har väl inte direkt kommit in i rutinerna för att få i barnet frukost och på med kläder innan dagis än, men det kommer väl.
Igår så hade jag gått på toa medans Emilia och sambon låg och myste i sängen...helt plötsligt så hör jag en kraftig duns..då är det Emilia som flugit ner i stengolvet. Jätte-lessen såklart...sambon tog upp henne och jag kom inrusandes med trosorna nere vid knäna och skräck i blicken. "Vad hände?"
Tog upp henne i famn och hon blir äntligen lugn. Lägger henne i sin säng och ganska direkt så somnar hon.
Sambon ringer till sjukvårdsupplysningen och kollar. Vi fick veta att de närmsta 2 timmarna ska vi uppmärksamma vad hon gör, om hon kräks eller beter sig på ett sätt som hon inte brukar.
Hon gick omkring och var trött-gnällig precis som hon brukar.

Men imorse gick hon nästan bara hela tiden..så idag har det släppt mycket. Så skönt för det ser så himla gulligt ut där hon traskar på. Det konstiga var förresten igår att
vi hittade inget specifikt ställe på huduet som hon kanske hade slagit i då hon föll. Men däremot hade hon röda fält på kroppen, såsom armar och ben. Och imorse då hon kröp en liten snabbis så kröp hon in i väggen utan att tänka sig för, men kröp raskt vidare efter det och då vart hon röd i huvudet, så det kanske inte var huvudet hon hade slagit i ändå då hon föll igår?

Jaja hon verkar må bra nu i alla fall. Jag har sovit högst 2 timmar i natt, och är ovanligt pigg, så jag ska ta en dusch och lägga mig så jag får bli frisk nån gång och sen vid 15 så kommer yrvädret hem.

Glöm inte att se på postkodmiljonären ikväll, tror det hade gått en vinst till Härnösand som dom kommer visa ifrån...

ciao

1 kommentar:

Anna sa...

Jag ska till bytesmarknaden i år igen! =) Ikeakassar har jag, så det är bara att komma =)tur att det bara är uppför backen

Jo jag fick ju jobba i tisdags för han som vann på postkodsmiljonären..