onsdag 15 april 2009

Vill ha


Jag vill ha denna.... alltså inte till mig, lite för liten för det, men till Emilia, men vet inte om jag vågar köpa den. Men den vore så fin att ha på henne i sommar med ett par rosa tights som dessa:Hade blivit så fint ju. Sen satt jag och tänkte.. hon har ju inga shorts. Skulle vilja sy shorts eller kjol själv, men har ingen symaskin tyvärr. Mamma har sagt att eftersom syrran fått en symaskin utav henne så skulle jag också få en... men det var typ i början av året som hon berättade det. Och då hade syrran fått symaskinen för nåt år sedan. Så jag väntar fortfarande.

Nu är min auktion uppe i 57 kr, och avslutas om 4 timmar.
Spännande att se vad resultatet blir.



3 kommentarer:

Lillan sa...

Den va jättefin!!

Anna sa...

ajdå.. det var ju inge vidare :(

hur gick det med tradera? jag har länge tänkt att försöka sälja nåt men inte tagit mig för.. vill ju spara kläderna oxå.. men ebba har ENORMT mkt kläder.. jag bara köper å köper :(

Fangoria sa...

Ja gör det, sy shorts själv, är så himla kul att sy och det känns extra bra att se de kläderna på liten! Hoppas du får nån maskin! Jag har egentligen också bara en jättegammal skrutt, men har fått låna mammas något nyare...vill ha en egen modern!!!
Ha de bra!