måndag 27 april 2009

Helgen i ord

Ja då var det måndag igen då.
Helgen var som sådan:
Åkte ner till Härnösand med Emilia på fredag eftermiddag/kväll. Landade kl 19 in the BIG city.
Sen på lördag morgon så var jag uppe före 7 (tack vare dottern). Gav henne frukost, hostmedicin och lämnade henne inne hos mormor och morfar sin. Sedan gick jag och gjorde mig i ordning. Stod i badrummet och skulle kleta på mascara..och så händer detta:
När jag som vanligt blir klar med högerögat - nere så kollar jag som vanligt hur det blev på båda ögonen och så tar jag och spolar av den i vattenstrålen i handfatet...jag har aldrig gjort så förut.. tur att jag var klar... måste köpa ny mascara...*suck* Vet inte vart jag var nånstans i mina tankar.
Kvart i nio skulle jag vara hos Anna och hämta upp henne..halv 9 så stod jag på Statoil och köpte kaffe.. jag behövde vakna till kände jag.. kommer ut till Anna och då jag kommer in så sitter hon i morgonrock...jag höll på att få slag. Jag såg sakta framför mig hur vi skulle hamna så långt bak i kön. Men kors i taket så var hon klar så vi var där till fem i nio i alla fall:-D *du får inte skrämma mig sådär ;-)*

Vi kom allra först i kön :-D
När klockan slog 10 så öppnades portarna. Alltså... jag har hört att kvinnor blir som galna då det är rea i butiker och så.. men det här tar ju priset.. Mina armbågar var vässade. I år fick jag tag i väldigt fina kläder.. kläder utan tvättnoppor. Till och med nya plagg fick jag tag i. Främst i ett par skitsnygga jeans till Emilia. Tvekade länge på om jag skulle köpa dom eller ej... men dom fick följa med hem, det vart det dyraste plagget den dagen. Men en bytesdag sådär är perfekt tillfälle att hitta dagiskläder. Emilia kommer ju knappast hem ren från dagis. Främst inte nu då hon får äta själv...
Det roliga är ju att mammorna är galna och apporna eller mormödrarna har hand om barnen :-D Fast det förstår jag i och för sig.. skulle inte kunna låta sambon leta kläder jag heller... då vet man aldrig vad det blir :-D

Erikshjälpen skulle jag till sedan.. men hann inte. Så det var bara att bege sig hemmåt och hämta Emilia och åka mot Carro där det bjöds på fika..och så fick jag se deras nya lägenhet. Superfin och med världens finaste balkong.

sedan hem och äta med päronen. emilia hade käkat jordgubbar och vindruvor där i helgen, hon har bara gapat mot allt som dom har gett henne :-D

Tanken var ju att jag skulle åka hem på lördan men vart så trött så jag stannade till söndan. sa till morfar att läsa några sidor ur Törnrosa.. vi satt i vardagsrummet och till slut så kom han ut..han hade läst hela boken :-)

Jo förresten. Hittade jättefina böcker på bytardagen, några var inte ens öppnade hörde jag.. ex: Björnen sover. Min sambo sjunger inte så då är det en perfekt bok där han kan läsa texten och visa bilderna istället. Hittade 4 st för 40 kr och det är böcker som även hon kan sitta och pilla med.

Söndagen var lugn..gjorde inget förutom att kolla till nya lyxvillorna mellan Nickebo och kyrkogården... sedan åkte vi hem igen mot Umeå.

Jo dessa nätter har jag sovit så himla dåligt då jag haft sådan hosta..sov inget mot lördagen, förutom nånting mellan 2-4 på natten och drömde jag om att Anna hade en gul Ikeakasse...indirekt så måste det ha betytt att jag drömt om bytardagen ;-)
Sen så vaknade Emilia 5 på söndagmorgon. Tryckte i henne hostmedicin och frukost sedan så har jag hört att man ska lära sig att delegera ut arbetsuppgifter då man behöver hjälp så jag gick in med henne till mormor och morfar så fick hon ligga där och mysa med dom så gick jag in och la mig igen :-D Väldigt praktiskt.

Nu är det måndag igen. Upptäckte igår då jag kom hem att jag råkat vinna lite för många auktioner på Tradera. Alltså inte rent oekonomiskt..utan snarare att jag råkat vinna 3 plagg som är samma storlek och lika dana :-@
Jag vann linnet med den bajsande Elefanten i alla fall. men sen har jag lyckats vinna 3 st blåvita linnen med samma tryck och samma storlek. Ja man kan inte göra annat än att betala. Jag har ju råkat buda på dom. Men jag trodd einte att jag skulle vinna allihopa *haha...ooooops*

Äh ett utav dom kan man ju sälja till grannen under ju...även om han har en bit kvar till den storleken men ändå..
Idag ska det komma en kvinna och kolla på sofforna, vi har satt ett otroligt lågt pris för så fina och relativt nya soffor. men vad gör man inte för att bli fri dom? så man kan köpa en ordentlig soffa... jo kolla in min sida på youtube. Nya upptåg av Emilia har filmats i helgen.

1 kommentar:

Fangoria sa...

Hehe jasså du var först, min vän Ia var nog strax efter dig! =) (Hon var tvåa...;o)) Kul att du hittade mycket fint!!