torsdag 23 april 2009

Usel korv

Äntligen.... dom här jeansen är så sköna.. har bälte också *kors i taket*.

Idag har vi gjort en hel del. Varit på Media Markt då det öppnade idag här i Umeå. Mycket folk och trångt. Jag är inte bara körelak jag är trång-gångs-elak också. Min sambo han brukar bara skratta åt mig. Så det tas ju på rätt sätt i alla fall.
Efter att vi varit där och handlat en snygg stereo till Emilia(inte rosa :-O) så kom vi ut i korvkön. Kommer fram till en gubbe som kunde ha varit lite gladare. Sa att sambon ville ha grillad och jag ville ha kokt. Sa också till att dottern "ville ha en" också. Emilia låg och sov i vagnen :-D och jag var hungrig.
Men vart ganska snabbt mätt då jag ätit enbart en korv för den var inte godaste i stan direkt. Maxi's 5 kronors korvar (eller är det 10?) är godare. Men trugade i mig för jag behövde nöd-lunch.
Hämtade ut hostmedicin till dottern som jag själv också kommer nalla utav. Hoppas det blir bättre för henne nu snart.

Nu ska jag ta och betala lite räkningar och sen så ska jag sätta ut grejor på Tradera. Massvis att sälja.
Imorrn åker Emilia till dagis och sedan imorrn eftermiddag blir det hemresa... mot blåsiga Härnösand. Inte efterlängtat men vad gör man inte för bytardagens skull :-D och det bästa är att sambon skulle sätta över pengar till mig :-D Så nu ska jag hitta bara bra grejor. Åker hem till Umeå på lördag igen...så både Emilia och jag får chans att ladda batterierna och rösterna. Låter som om jag är i målbrottet nu.. fast idag kan man ju höra vad jag säger.. igår fick jag viska hela dagen.

Det har blivit nå strul med killen som kör åt sambon, så i värsta fall kanske sambon måste säga upp honom och köra själv.. och då är man tillbaka på ruta ett igen *suck*

Nä betala räkningar var det ja

kram kram

1 kommentar:

Fangoria sa...

Härlig känsla när man kommer i jeansen igen!!! Jag har både kommit i och "kommit ur" dom igen, nu har jag inte provat dom på ett tag, haha!
Erikshjälpen har öppet på lördag mellan 11-15 så du hinner det efter bytardagen!!!;o) Hoppas du fyndar, jag ska också fynda!!