måndag 20 april 2009

skitdag

Ja nu har sambon åkt till dagis med Emilia. stackarn, så mycket han ska komma ihåg. säga till om frukosten, lämna papper, nya giraff-filten och ta hem den andra filten, etc etc.
Jag skulle ringa min läkare nu på morgonen. Tutar först bara upptaget sen så säger den att den ska koppla vidare..och så börjar det tuta upptaget. Så när jag ringer till själva vårdcentralen så har dom gjort om sitt jävla system.
Förut kunde man ringa och prata med en trevlig receptionist och den personen skulle finna empati för en och fixa en akuttid till en. Men idag...
ringer numret och så får jag göra lite olika val...lämna mitt telefonnummer och så ska nån stackars själ ringa upp mig 9:20.
Jag kan tycka att det är okej att dom har sådana system om det är en avdelning så som tex kvinnokliniken (som jag ska till nästa vecka äntligen).. men en vårdcentral??!!

Fick bita i det sura äpplet idag och ringa chefen på det stället där jag skulle gå intro i morrn. Så pinsamt, men ville berätta läget för henne. Så jag skulle höra av mig igen då jag blivit frisk. Allt började ju om idag igen. Kände mig så pigg igår kväll. Jävla skit.
Vägde mig idag också. 87,2 kg... har väl inte vägt så lite på lääääänge...nån gång under graviditeten....neråt går det ju..fast på ett dåligt sätt.
Det är en riktig skitdag idag. Natten var inte så kul heller.... åååh vill bara få det här fixat så jag får må bra

Inga kommentarer: