onsdag 3 juni 2009

Håll i hatten

Nu ska man gnälla lite igen.
Jo det hela började igår kväll, vi började.. ja inte bråka egentligen, vart väl mest besviken på han för att han inte tagit kontakt med läkaren än. Han kom med massa ursäkter. Så det slutade med att han gick och la sig och jag stannade kvar ute på madrassen. Sen då jag skulle göra min kvällsrutin innan läggning så känner jag hur jäkla ont i magen jag får.
Får till slut svårt för att gå, och blir väldigt lessen för det gör ju så jäkla ont.
Tårarna sprutar och eftersom jag var målad med mascara så såg jag ut som värsta EMO:n. hur som helst så tar jag mig sakta men säkert in i sovrummet och tar mig till slut ner i sängen. Jag slutar inte gråta på säkert 40 minuter, SÅ ont gjorde det,
Men vad gör T till karl tror ni? (kan man skriva så?)
Jo han försöker trösta lite lätt, hålla min hand och så säger han:"Du ska se att det inte är så farligt".

------ VA?
Inte så farligt, nej det kanske det inte är, men jag har ju ont, hjälp mig istället din jävla apa tänkte jag, jag hade ju så jäkla svårt att gå, jag hade så svårt att ta mig till köket, in till medicinskåpet i städskåpet och fiska fram värktabletter.
Då jag märkte att han somnade om så vart jag arg, släckte lyset och släpade mig ut till köket...sen kunde jag inte gå och lägga mig förrän tjugo över 1 i natt, med smärtor skall tilläggas.

I morse då jag tar upp dottern (T sov ju hans skönhetssömn, very important :-P) så märker jag att hon är väldigt låg, då hon vaknat så ta jag tempen då stod den på 37, 4. Sen inom loppet av 15 minuter så har hon kommit upp i närmare 39 grader, i med alvedon (som jag fått utav grannen under förresten sådär tidigt på morgonen), ringde dagis och fick prata med Marcus. Så jag fick vara hemma med henne idag, skulle börjat jobba från 14 till 21.30 men det gick ju inte, dessutom så hade jag värk, så det var bra att jag fick vila ut så jag är fit for fight på fredag istället, skönt med en dagstur, jobbar till 15 då så då får man slappna av på kvällen.

Nu hoppas jag bara att hon blir kry tills på fredag så hon kan gå på dagis.
Skickade alla mina Tradera-paket idag, hoppas de blir nöjda, ska se över vad jag mer ha och behöver sälja, har ju en back inne på rummet.

Nä men hon vart grymt pigg på eftermiddan, så det var ju skönt.
Men vi satt och diskuterade i bilen på väg hemåt efter att vi käkat lunch (efter min arbetsintervju), inte så konstigt att hon inte kan några ord, vi pratar svenska med henne, hon brukar se på amerikanska serier med mig, och då Unga mammor går på 5:an så ska hon se det utan att ge vika (hmm?!) och då pratar dom ändå danska och då vi är och äter lunch på favvostället så pratar Pizzabagarna med henne på kurdiska. Så vi får se vad hennes riktigt första ord kommer bli.
Pizzabagarens fru säger ofta alltid: "Dilnerm" som betyder snäll... så det stämmer väldigt bra :-D

Ja så hur gick det då på arbetsintervjun idag?
Jo det gick grymt bra. Om personen i fråga tycker att vi kan funka ihop så kommer jag nog gå inskolning redan till veckan. Så att jag finns tillgänglig utifall att.
Kommer tjäna lite mer än vad jag gör nu, men det är bara nån krona, men ändå. Det är plus i alla fall :-D
Jag har fått veta vart personen bor och det visar sig att det är väldigt nära där vi bor vilket är bra.
Än så länge är det inga kvällar..som längst till 18 vilket också är perfekt med småbarn, jag kommer liksom inte vara borta hela dagen, utan som längst 8-18 så det är alldeles perfekt, så får dottern se mig också i sånna fall.
Och var fjärde vecka så sitter alla ner som i ett personalmöte och skriver upp sig i en pärm när dom kan, så det är ju ännu bättre. Så jag hoppas jag får chans att börja där.
Detta jobb kommer jag i sånna fall att kombinera med hemtjänstjobbet, 2 jobb i sommar i sånna fall, fast det blir plenty money!!
Håller tummarna.
Det roliga var ju att hon hade hittat mitt namn på ams hemsida då hon sökte på personer, så därför vart jag så chockad då hon ringde mig igår efter blodtryckskollen, vart som nollställd, men jag trodde inte att arbetsgivare gjorde så... i Härnösand så hade dom nog inte gjort det. T säger hela tiden: "det är storstan, så funkar det här". Jag kan inte riktigt hålla med, men det var ju roligt att hon tyckte att jag hade bra bakgrund.... och ett stort plus var ju att jag var utbildad undersköterska, det är nämligen ingen utav de andra assistenterna.
det som var trist var att det inte finns nån kvälls- helg- eller natt-ob. Dom har inte kommit överrens med facket än så det blir en långdragen process(stavning?). Men jag är ändå nöjd, för mig är det bra, oftast på de flesta jobb så får man inte OB förrän efter 19, så jag tar ingen större skada, och det blir ju bra pengar i slutändan ändå.
Det är tydligen på gång i framtiden att förlänga kvällen 3 timmar. Men det gör liksom inget. En stor fördel är att jag inte behöver ta bilen dit.. ser huset här ifrån. Och nu känns det som att då jag bara pratat om en massa fördelar så kommer jag inte få det bara därför, att våran kemi inte stämmer alls. Men jag är så blyg utav mig första gången jag träffar en person, och det är inget jag vill, så jag hoppas att blygheten är bortblåst tills då jag ska få träffa henne.

Nä nu ska jag plocka fram jordgubbarna..mums mums till Grey's.

Puss på er :-D

Inga kommentarer: