tisdag 16 juni 2009

ja vad jag är bra :-(

Tror ni inte att jag lyckades skämma ut mig idag på dagis? Ibland ska jag inte öppna munnen, jag är så lik min mamma ibland.
I morrn ska jag bara säga hej, lämna dottern och sen gå. Om "han" är där så måste jag förklara mig lite, jag hoppas han inte missförstod mig, men förstår han om han gjorde det, för det skulle jag själv ha gjort om jag var i hans skor.

Hur som helst dagen började i totalt katastrof. Först så vaknar jag och märker att jag är 36 minuter sen, upp i panik och klär på mig, henne, trycka i henne lite yoghurt så att hon klarar sig till frukosten kl 8 på dagis. Springer upp och ner för trappen med henne för jag glömmer saker i lägenheten. Till dagis i ilfart, kommer dit och in med henne, irra runt efter nappen hennes för jag vart osäker då den inte hängde på napptavlan och var rädd för att jag skulle bli tvungen att springa ut till bilen igen. Hittar den och säger att jag är så jäkla yr och att jag hatar mornar då jag försover mig, för inget stämmer då. Marcus säger då åt mig att ta det lugnt, andas....funkar sådär..typ inte.
Småspringa till bilen som såklart är blockerad av en slambil som ska suga ut nåt äckligt ur jorden...blir frustrerade, en gubbe hjälper mig att dirigera så att jag på nåt sätt kommer runt bilen och ut från området. Mot jobbet, jo tjena. Från teg till centrum 2 häääääärligt långa köer och alla svordomsord kommer ur mig... försöker andas och ta det lugnt (gillar inte att vara sen)..lyssnar på Mix Megapol som faktiskt får mig att le (thank you Martin Timell). Kommer på jobbet, upptäcker till min glädje att det för en gångs skull :-O finns parkeringsplatser på samma sida som lokalen *hurra* och sedan in till jobbet. Med andan i halsen så förklarar jag läget för de som var där, Maria och Sanna tror jag bestämt. Skriver mitt namn på klementinerna jag hade med mig och så rusade jag ut och jobbade.
Då jag sedan efter 2 personer kommer tillbaka till lokalen så kände jag att jag skulle behöva få i mig de där klementinerna. Då är det någon som ritat en sol på ena, och ett hjärta på den andra.
Då jag sitter i fikarummet sedan så kommer en utav Mariorna (det finns 3) och hon sa att det var hon som hade gjort det :-)

efter jobbet så åkte jag och tränade på Iksu Spa då det endå var baka hörne'. Så jäkla skönt det var, dit kommer jag gå fler gånger, så jäkla lugnt och skönt det var där.

Sedan på dagis och hämta dottern. Hinner skämma ut mig..eller inte skämma ut mig kanske... men det var väl mer nåt som jag sa som fick denne person att kolla konstigt...eller personer. Hur som helst så kommer jag dit imorrn att klä av henne säga hej och sedan lämna sedan inget kallprat. Jag är inte gjord för det, jag blir alltid så nervös också, det är ju det som gör det.

Kastar in lite slumpvis utvalda bilder från dagen plus nån bild som togs för ett par dar sen.

Att ta bild på Albin visade sig inte vara det lättaste (fredag).
Lördag på Eurasia:
Tisdag:

Inga kommentarer: