torsdag 25 juni 2009

så tokig situation nu

Allt känns bara så tokigt just nu. Får se hur länge allting håller.

Ikväll vart det så klart ingen promenad *morr* T kom på en massa saker så jag kom i andra hand...igen.
men i morrn då kan han inget säga. Då jävlar. Då ska jag ta min mer än 2 timmars promenad, och han kan inget säga.
I morrn ska jag banne mig ha permission.

Vädret idag var förjävligt bra, soligt och väldigt varmt. När jag åkte från Iksu Spa idag så lät bilen mer än vad som är nyttigt för den, så jag tog cykeln till dagis och hämtade dottern. I morrn funderar jag på om jag ska ta barnvagnen och gå och hämta henne istället.

När jag kom till dagis i eftermiddag så såg hon att jag kom... hon stod på avstånd och kollade avvaktande. Men sen så såg hon vad jag hade i handen....hennes cykelhjälm :-D

Gick sedan upp för att klä henne inför cykelturen, satt och pratade med den manliga fröken från Avd Ru..himla trevlig kille. Varje gång han ser Emilia så säger han alltid hej till henne med ett stort leende. Så kul att dom två grupperna slagits ihop nu, men synd på ett sätt att alla slagits ihop nere på Nalle Puh..blir så himla mycket för Emilia att bearbeta under dagen.
Min lilla ängel, hon charmar alla vart hon än kommer... Älskar henne så mycket.. hoppas vi får det bra..hur än framtiden ser ut.

Just nu håller jag på att fixa över nya låtar till mp3:n.. det var liksom dax kände jag. Behöver nåt nytt som motiverar mig i min träning. Men idag körde jag hårt som jag skrev i tidigare inlägg. Så jäkla skönt med duschen efteråt. Det har man gjort sig välförtjänt utav.
Jag har bett om regn i helgen eftersom jag jobbar delat på lördag och till 13 på söndag. Hoppas kan man ju... fast jag har hört nåt om en crusing i helgen..stämmer det?
Ska hur som helst ta mig hem själv efter jobbet på lördan. Cykel sägs det.. men en prom vore inte helt fel egentligen...slutar halv tio på kvällen..kan bli skönt.. men ser ni en förvirrad hemtjänstpersonal efter vägen så tveka inte att stanna och erbjuda skjuts ;-P Efter jobb är jag som mest social tror jag.

Jo måste berätta... jag tror jag glömde det i förra inlägget. Jo då jag hade lämnat av tösen på dagis så styrde jag min kos mot Umedalen. På vägen där nånstans mellan Grubbe och Umedalen så ser jag till min fasa...eller jag fick mig ett gott skratt i alla fall..en dam/tant på andra sidan gatan stavgåendes på trotoaren iförd gummistövlar och nattlinne. Det var en syn för gudarna, det vill jag lova ;-)

Var till tatueraren idag.. men tappade alla engelska ord totalt märkte jag då jag kom dit. Men typen måste vara större, och det förstår jag absolut, det jag visade honom var ju bara ett utkast på typsnitter. Men att förklara det på tyska var ju som hejsan hoppsan då.
Men har ju hans kort med mail-adressen och hemsidan... gällande giraffen på ryggen så skulle jag leta på nätet och så kunde jag skicka över den till han för då skulle han se vad han kunde göra... men var så jäkla sugen på att fixa till tass-avtrycken redan idag plus att göra flera tassavtryck som söker sig uppåt över låret. Vad som hindrade mig? Ja kanske pengar. Fick inte så jättebra denna månad och vill inte äventyra middagspengarna. Men... jag kanske får starta upp en skänk-en-slant-till-Tinas-tatuerar-fond?? Hur låter det?
Vill så gärna tatuera mig..åh..vill verkligen.

Den sista juli så flyger vi till min kära syster i Haninge. Jag har aldrig flugit.. eller jo..helikopter, men det räknas inte på samma sätt...det var skitläskigt tyckte jag, men ändå häftigt.
Men nu ska jag och dottern som båda är förstagångs-flygare flyga flygplan för första gången.. oj såg ni..6 ord på rad som börjar på bokstaven F. Det ni!
Läskigt...bekräftelsen ligger här brevid mig på skrivbordet... usch...så verkligt. Men det tar en timma till Arlanda från Umeå flygplats... så skönt att slippa ligga efter vägen med en skrikande missnöjd unge i en varm bil :-D
Swisch säger det bara. Jag får tänka så, inte tänka på döden :-P

Vi ska försöka få in en skansen-vistelse så dottern får kika på lite djur.

Åhhhh det ligger lite över 8000kr på skrivbordet..men dom är inte mina *snyft* Annars hade det blivit tatueringspengar :-P

Vart sugen på att hitta en riktigt bra bild på dottern och tatuera in hennes ansikte på kroppen.. det har jag sett på Miami Ink :-D Så häftigt. Men då ska man vara säker på att personen som gör det är riktigt bra...kanske Red Dragon ändå? Hmm.. dom har lång kötid så det är ju perfekt, då har man chans att ladda upp :-P

Nä nu ska jag virra vidare... ingen träning i morrn, i morrn ska jag ta det lugnt efter jobbet.

Kram till er och sov så gott.

Inga kommentarer: