söndag 21 juni 2009

Midsommarhelg

God kväll alla blogglovers :-D
Då var det onsdag..... nej vänta nu, vad säger jag, det är ju söndagkväll ju. Hur virrig var inte jag då?
Blir väl så då man tränar på kvällen. *haha*
Jo hur har ni haft det i midsommar?

Jag har haft det rätt okej, hade ju köpt massa god dricka..bland annat den här cidern Hanna som du bloggade om för ett tag sen, Systemets nyaste..den var ju underbart god, drack den idag faktiskt till den grillade maten.
Nä men det slutade med att jag inte drack nånting utan hamnade nere på hotell i Härnösand. Och det var väl rätt okej ändå. Hälsa på mina föräldrar som inte sett dottern sen mars. Så hon vart sådär lagomt bortskämd där, men inte att man kunde få en egen natt på hotellet inte så man skulle få sova ut..nej nej nej. Bara när Oscar kommer så går det.
Hur som helst så var det dotterns första hotellvistelse. Vilket hon tyckte var kul, byxpressen var himla rolig att leka med. Men dom kunde passa henne så vi kunde äta..men vad har öppet på Midsommarafton?? inte mycket..men hade öppet i alla fall. Tog en kycklingsallad..men shit säger jag bara, vilken stor sallad, orkade inte allt kan jag ju säga, blir så fort mätt nu för tiden så jag fick lämna. Kom till hotellet vid 22 tiden, hon sysselsatte receptionisterna direkt kan jag ju säga. Satte henne på disken och hon hoppa ner från den och traskade mot receptionisten som skulle gå av sitt pass, och upp i famnen... inte blyg här inte. Och så la hon huvudet mot hennes axel och vilade där. Uppe på rummet så traskade hon runt. Jag tog upp henne i famnen och visade henne Härnösand. Hade ju fått högt upp med bra utsikt.

Då det var dax för bäddning av hennes resesäng (som dock aldrig användes) så hinner jag knappt dra på lakanet på madrassen förrän jag hör en kraftig duns tätt följt utav ett stort vrål och tårar, då har tösen lyckats flyga av sängen (som är lika hög som den vi har hemma) och slog ena sidan av huvudet kraftigt. Bara strax innan så hade hon glidit av sängen som hon gör annars. Men inte denna gång. La hennes kudde på mitten av stora sängen och hon la sig direkt. Och det var så mysigt. Hela natten så sov hon tätt intill mig, tro mig, det var så svårt att vända sig...inte T dock.. men just mig låg hon tätt intill. Hon har inte sovit i samma säng sedan hon var bebis.

Lördagen gick i oändlig fart.
Hotellfrukosten var ju en historia för sig..jisses vilket barn man har. Sedan till Lidl där man totalt inte hittade det man skulle ha. sen till mina föräldrar för att fika det vi inte hann fika kvällen innan, dvs jordgubbar och grädde. Mumsigt värre.
Efter det så lastade vi på hennes audigula cykel som hon fått utav dom och åkte vidare till hennes mormors mor och far i Nordingrå för nästa fika omgång. Var även lite annat folk där så för första gången fick vi se henne bli blyg. Det var så kul..hon är ju aldrig det annars. Annars brukar hon gå fram till första bästa och bara äga den. Dock inte denna gång.
Som vanligt så säger vi alltid att släkten i Nordingrå ska vi stanna hos högst 2 ½ timma. Det går sådär.. vi kom dit vid 14 (eftersom mitt handlande på Coop drog ut på tiden ) och kom därifrån vid 17tiden.. upp mot Övik till en restaurang som var stängd, så vi hittade en annan.
Upptäckte där att dottern tycker om vitlöksbröd...bra eller dåligt...?? stank gjorde hon i alla fall *haha*
Sedan hem mot fina Umeå.

Söndag: Ja...dagen har gått i ett. Dottern sov mellan oss i natt.. det var så mysigt.. vi kom ju hem sent igår kväll så vi kunde ju då lägga oss samtidigt. Det var så mysigt, först försökte hon hitta en liggställning som både var skön och behaglig men även en där hon om hon sträckte ut ena armen medans hon låg mot T kunde nå mig..alltså kontakt med båda på en gång...sötnöten min, och så höll hon på sådär, fram och tillbaka. Tillslut så slocknade vi. Och har sett bild på idag hur hon ligger tätt inpå min rygg.. hon ligger bara mot mig..närmast mig hela tiden...att vända sig i denna säng var ju ännu värre eftersom hotellsängen var ju 2 meter bred...denna bara 160 bred.
Kommer ihåg då hon var bebis..hon vände sig ju väldigt tidigt, så de gånger hon fick sova i min säng så då man vakna så låg hon intill mig. Det är ju så mysigt, men ack så stel man är på morgonen sen :-D

Vi åt frukost och sedan gick jag ut och gick i 2 ½ timmar. Fel skor men gick lugnt och det var väldigt skönt.
Sedan på kvällen så grillade vi..mums..lax åt jag och dottern. Efter middan så åkte jag och..tränade..så jäkla skönt...duschen efteråt har man gjort sig väl förtjänt utav.
Nu är man hemma och spanar på vad dottern ska ha på sig i morgon på dagis. Lutar åt en Lingon och blåbär klänning. Har dock inga tights till dom, så jag får se hur jag gör..har tights men de är lite för stora.
Jo köpte leggings till mig själv igår, vita och svarta. Så jäkla skönt det är..och snyggt också..livar upp min trista gråa kjol :-D

Nej nu ska jag gå och sova..drömma fina drömmar, och hoppas på att morgondagen har en bra väderlek...känner mig så pigg nu...och glad i kroppen.

Sov gott..
kram

Inga kommentarer: