onsdag 21 oktober 2009

Pappa fick 5te infarkten igår


Igår fick jag sms utav morsan (personlig som hon är :-s) att pappa var på väg in med ambulans igen.

I morse så fick jag ett sms utav min syster som löd: "Är ni vaken? Jag behöver prata med er om pappa, meddela mig om ni är vaken så ringer jag."


Jag hade precis lämnat på dagis så jag ringde upp henne på en gång. Pappa har då fått sin 5te infarkt. Lungorna är fulla av vatten, vatten som hans kropp inte orkar pumpa runt. Han har fel på hjärtklaffen (som läkaren förra gången hade sagt att han kan operera den i Umeå men att man också kan leva med det)..hjärtklaffen måste bytas ut för han kommer inte att kunna leva med det. Ser inte läkarna det?

Hur jävla länge ska dom leka rysk roulette med hans hjärta?

5te infarkten.

3dje infarkten på 1½månad.

4de infarkten på ett år.


Min syster hade varit i kontakt med sköterskan i natt och i morse. Hans hjärta är sjukt. Han är riktigt illa där an.

Sundsvalls sjukhus har gjort så mycket tabbar nu både inom cancervården och med hjärtpatienter. Jag fattar inte varför? Varför ska det vara sån stor skillnad på Sundsvalls sjukhus och Umeå sjukhus?


Var så himla förtvivlad då jag pratade med syrran, satt i bilen och bröt ihop samtidigt som jag körde. Som tur var så var jag på väg till Margareta så efter besöket hos henne så kändes det lättare. Men oron gnager inom mig.

Har så mycket jag går runt och oroar mig för...



11:44.

Fick precis samtal från syster....tårarna sprutar...Sköterskan på sjukhuset säger att hon vet inte om pappa överlever natten Dom tar dag för dag, timme för timme... pappa är för sjuk för att opereras just nu. Hans värden måste bli stabila först och det vet dom inte om dom nånsin blir.

Jag hyperventilerar....jag får inge luft.....

...............................................................................

minut för minut....han ligger med syrgas.. och sover mycket.. då han vaknar så kräks han... och så håller det på så......

Jag vet inte vart jag ska ta vägen.....vill inte vara själv nu.....

1 kommentar:

Zandra sa...

ÅH herregud Tina!

Hoppas hoppas att allt ordnar upp sig, BAMSEKRAM!!!!!