söndag 18 oktober 2009

Utmaning

Utmanad av Fangoria :-)

Fick en rolig utmaning av Hanna att berätta 10 sanningar om mig själv, och här kommer de då....=)

  1. Jag älskar julen, och allt som har med den att göra, så som pyntet, baket, stöket, klä granen, maten, julklappsinköpen(som jag suger på egentligen), paketinslagningen, paketöppningen (of course) och att arbeta kring den tiden. Det som dock har fått mig att tvivla på att julglädje existerar längre är pressen från mina föräldrar.
  2. Sedan jag gick ut gymnasiet 2002 så har jag inte förrän 15 juli 2009 bott 1 år ens i en och samma lägenhet, och jag kommer snart att göra min 14:de flytt sedan 2002 :-O
  3. Jag bakar oftast alltid då jag är sexuellt frustrerad.... då förstår ni kanske varför frysen är full av bakverk? ;-) Igentligen :-P saknar jag bara kramar.
  4. Jag avskyr att städa, det kan min familj intyga. Men tycker att det är roligt att städa åt andra för där märker man skillnad på ett helt annat sätt. Sedan är det så otroligt uppskattat det man gör.
  5. Efter en vända på akuten då jag var ung (hmm) så klarar bara min mage av öl och cider. Groggar gjorda på tex Vodka kan få mig dålig i flera timmar.
  6. Jag känner ofta som att jag "köper" mina vänner. Men ibland känns det som om jag "bjuder" för mycket på mig själv och inte får nåt tillbaka.
  7. Jag är väldigt teknisk gällande mobiltelefoner. Jag är säkert en nörd, men oavsett märke så kan jag fixa till det mesta om någon behöver hjälp med något.
  8. Jag tänder på killar som använder glasögon, tycker även att det engelska språket är sensuellt (dock inte i vuxenfilmer :-P)
  9. Jag älskar glas i olika former och färger och har också väldigt svårt att hålla gröna växter levande.
  10. Med rädslan för att bli vänd ryggen så kommer min 10:de och sista sanning..i April nästa år så går min skyddstillsyn ut. Då har jag haft den i 3 år. Övervakare första året, och skötsam de 2 åren efter det. I am a good girl now.

Utmaningen skickar jag vidare till den som känner sig manad. Men efter mycket om och men så kom äntligen min lista Hanna. Tog lite tid :-D Jag har fler sanningar egentligen, men det kommer väl fler utmaningar framöver kanske ;-)

Sov gott, det kommer jag att göra nu i alla fall då en sten fallit från hjärtat.

Inga kommentarer: