fredag 20 mars 2009

Bra dag

Idag kom det fina retrosetet. Så himla fint, fick även med ett par sockar, och det hade inte ståt nånting om det i auktionen så perfekt. Snabb också. Sånt gillar vi.
Idag var hon till kvart i 3 på dagis. Så det var hon och nån till som var kvar. Hon var så glad då jag kom, "Jej"=Hej!, såg ut att må så bra, men därifrån ville hon inte. Alltså hon gnällde inte då jag tog henne därifrån, men hon böjde kroppen bakåt och puttade ifrån sig själv, eller försökte i alla fall. Men var hela tiden glad. Och sånt gillar jag.

Det gick bra på arbetsintervjun. Konstigt det där, innan jag fick barn så var jag jämt nervös inför en intervju, men efter att jag fått barn så är jag aldrig nervös.
Och det roligaste var då hon sa:" Ja jag såg här att du fått väldigt fina rekommendationer också"
Det är kul :-)

Skulle träffat Susanne idag och promenera med henne men innan intervjun var jag tvungen att avsäga mig, jag visste att jag inte skulle hinna. Så det får bli måndag istället.
Nu har vi rensat datorn helt, men min sambo ska ikväll lägga in lite program tillbaka och sånt. Vi har bara en brandvägg nu, inget anti-virus-program :-O Så det måste vi fixa.
Så nu har jag bara 2 grejor kvar som jag väntar på från Tradera. Handskarna kom idag också via DHL.
Passade på att handla inför helgen idag medans hon var på dagis. Allt gick bra, flöt på otroligt bra..dock hade jag brist på humör och idéer på mat så det vart inte så farligt dyrt, köpte ett jättesött hinkset med Hello Kitty på till Emilia, så länge hon inte kan vara ute och leka med det så kan hon få leka med det inne och i badkaret. Hon vart jätte-glad. Och så är det Lila. Underbart fint.

Nä nu ska man göra lite hemmafru-sysslor. Passa på medans hon leker i sängen sin.

Inga kommentarer: