tisdag 10 mars 2009

sprutdags

Det låter illa. Emilia ska snart få sina sprutor. 13.45 ska vi vara där.
Jag vet hur mycket ont det gjorde för henne sist, smärtade att se henne så ledsen. Det värsta är ju att hon ska ju få 2. Eftersom vi valt att ge pnemnukocksprutan(stavning?!?) också. Det värsta är ju att den är ju så förbannat dyr. Och man får betala flera hundra kronor varje gång och dom är ju 3 sammanlagt. Vi har ju inte turen att få gratis heller, de barn som får gratis är barn födda i typ oktober 08 och framåt. Så det sket sig.
Och det är ju den sprutan som känns mest också dessutom. Uscha.
Nu hoppas jag bara på att hon gått upp i vikt som hon borde, efter magsjukan hon hade för 2 veckor sen så har ätandet inte varit som sig bör. Men jag tror hon har gått upp i vikt. Känns som så :-D
Längden vet jag inte om jag vågar gissa på. Hon var vid senaste mätningen för en månad sen 75 cm lång. Vågar man gissa på 77 cm? Ja jag hoppas det i alla fall.

Dagens inskolning har gått bra, vi åkte dit och lämnade henne, hon skulle hälsa på alla barnen innan hon gick in som vanligt typ. Sen kröp hon in och vi sa hejdå ordentligt.
Idag skulle hon få frukost. Det fick vi veta idag, så hon hade ju fått i sig en ordentlig omgång med välling, men tydligen hade det gått bra.
Hon hade tryckt i sig en macka utan problem och ville ha mer. Och ingen kräkning heller.
Vi har idag medans hon var på dagis varit först och käkat frukost på Teg....
Sedan åkte vi till Mattssons Bilplåt och lack och skulle kolla vad han kunde tänkas ta för rostskadorna på Gullan. Och priset var oerhört billigt. Så vi får se när vi kan lämna in den.
Ska lägga in lite bilder från det besöket senare..blir väl ikväll typ.

Nä nu måste jag ta och maila ett företag för uppsägning av en tidning.

och äta lite innan hon ska till bvc.

Ta hand om er så länge

kram

Inga kommentarer: