fredag 6 mars 2009

jahaja

Idag fick jag och Hjalmars pappa sitta i personalrummet i en och en halv timma medans våra barn busade med 3 personal. Lyxigt värre. På måndag blir det värre.
Men det hade gått bra. Vi gick in redan tio över 11..kunde inte vänta 5 minuter till :-P
Kommer in så sitter hon i pölen som vanligt och då hon ser mig så blir hon så himla glad, så pass glad att hon vill ta sig ur den, och då jag kollar på lappen som jag får av Riitta och de andra av personalen kollar på oss och på Hjalmars stapplande steg så hörs en duns i golvet, Då har Emilia flugit ur Pölen för hon ville ju till mamma. Gråt och panik vart det ju, stackarn. Men hon gör ju sina försök i alla fall att komma ur den. Och nån dag lär hon göra det också.

Sedan träffade vi sambon och åt lunch och nu är vi hemma.
Hon har fått en fin fin klänning utav Lillemor. Tack sötis, den vart jättefin på henne. Hon var hungrig då hon testade den så jag kunde inte ta nån bild för hon var så lessen, men den såg jättefin ut. Och tack för armbandet, superfint, va duktig du är. Detta ska jag ha på mig nu och jämt typ :-D

Tack Therése för födelsedagskortet som också kom idag... hon började småsuga på det så hon vart glad..tror hon fick glitter på tungan :-D

Emilia tackar för alla grattishälsningar.
Hon ligger nu på kudden framför Ellen-Show och dricker välling.. Har inte vågat gett henne så mycket mer käk nu då hennes mage fortfarande inte är stabil. Hon får så lätt gaser som inte vill komma ut, så vi är tillbaka till ruta ett med välling 2 gånger om dagen och vanlig mat 2 gånger per dag.

Nä nu ropar hon, time to go.

Kram till er alla

Inga kommentarer: