torsdag 5 mars 2009

Dag 3

Idag var det dax för dag 3 på förskolan...
Denna dag kom papporna till Hjalmar och Lilly, jag ensam tjej.. var inte så skoj, hade ju inget gemensamt, dessutom så började dom prata med varandra, man kunde liksom inte hänga med i samtalet tyvärr.

Idag fick vi gå ifrån en halvtimme och sitta i personalrummet.
Gick bra, när vi kom tillbaka så hade dom ätit frukt klart nästan. Hon bara log då jag kom in :-)
Imorrn på hennes födelsedag så ska jag åka dit och lämna henne, sedan ska jag åka i väg i 1 ½ timme, alltså den tiden som hon ska vara där. Det blir spännande.
Till veckan blir det tufft, just uppstignadsmässigt. Ska vara där kl 8 för att slås ihop med andra gruppen på 4 barn. Sen veckan efter det, eller kanske senare samma vecka så ska alla barn samsas under samma tak. 12 st. Varav ett tvillingpar :-) Så söta så.
Under nästa vecka ska vi göra en docka av våran dotter. Kommer bli intressant.
"Du får göra dockan" var det första sambon sa. Okej, fine, gjorde även kollaget som ska plastas in på dagis och hängas upp.
Grannen under hjälpte mig igår kväll med det. Och imorse då hon såg det så vart hon så glad då hon såg sig själv.

Tanken är att taxibilen som är längre ner på bilden ska sitta mer mellan bilderna där, men då fotot togs så var den inte fastlimmad. Plus att jag under morgonen skrev till lite låtrader här och var.


Imorrn kommer Linnea :-D
Sara har varit här idag, Emilias kusin, hon är så söt och så hjälpsam.

Idag har jag på kvällen varit och handlat dels inför helgen och sedan också lite nödvändiga grejor, tandborstar och sånt. Bästa köp idag:
En mugg att ha på toa till Emilia med ..håll i er... en Giraff på såklart ;-)

Idag kom också mina sista Tradera-vinster. Måste gå in och lämna omdömen till säljarna.
Anna kom över med Sara, Anna låg hela dagen igår med magsjuka, när hon kom idag så kände man nästan inte igen henne. Så grå har jag aldrig sett henne förut. Så hon och Sara fick Proviva. Bra för magen det kan jag säga.
Stackarn, blivit smittade av antingen Emilia eller Tobba, troligast av Emilia.

Är nervös inför vägningen imorrn. Har inte hunnit ut på nån promenad denna vecka alls. Jag hoppas jag hinner ut imorrn eftermiddag/kväll på en tur.
men väntar med spänning på vad vågen kommer visa.

Nä nu är det dax att borsta tänder och lägga sig i sängen. Helt slut i ryggen.

kram till er.

Inga kommentarer: