måndag 16 mars 2009

Hårda kulor


Idag var det officiellt den första dagen på dagis för Lillfröken.
Vi kom dit och klädde av henne ytterkläderna. Och sedan släppte vi lös henne i lokalen. Hon vart så lycklig.
Sedan sa vi hej då till henne och hon vinkade så glatt. Men vi kom på att vi skulle namnmärka barnvagnen så vi gick först och hämtade lappen och gjorde det. Då hade hon enligt Riitta ställt sig vid grinden och vinkat glatt.
Sedan då vi gick tillbaka för att säga hej då ordentligt så vinkade hon och skrattade.
Och då kändes ju allt så mycket lättare.
Sedan då klockan var 13:40 så var vi tillbaka. Först hörde hon inte då vi ropade på henne, men då hon tittade upp så kom världens bredaste leende. Och den farten hon hade på sin krypning var obeskrivlig.
Sötgrisen. Nu har hon däckat totalt i sin säng.. Hoppas inte natten blir så orolig.
Vi ska nu ikväll sitta och titta igenom en del av hennes kläder som vi kan sätta ut på tradera. Blir som en liten nostalgitripp. :-)

Idag är jag arbetslös. Var och anmälde mig idag *suck*
Satt och tjöt hela vägen hem i bilen. Vill verkligen inte. Så jäkla mycket ångest. Så nu är det jobbsökande framöver. Ska passa på imorrn och sitta vid datorn då hon är på dagis. Kommer gå så mycket enklare då hon inte är hemma.

Ikväll laddar vi för en ny spännande säsong... "Ballar av stål". Har sett reklamen om programmet. I LOVE IT!

Tack Hanna för tipset om Walliesarna (stavning?!?).. vann dom på tradera... they will visit my mailbox soon :-D
Min granne Therésè tyckte dom skulle matcha Emilias tapeter oerhört mycket eftersom tapeten är mörk.. Hoppas det..tror det.. men vet bara inte hur jag vill ha dom som.. men det ordnar sig nog då dom kommer.
Dagen avslutades i badkaret. Idag var hon dock mindre nöjd i badet. Hon grät inte, men hon tyckte heller inte att det var så kul denna gång heller. Men det kan ju bero på att hon var grymt trött idag. Sov 50 minuter på dagis i nya vagnen och hemma så låg hon i sin säng i 3 timmar men hon sov inte.. Hon låg och pratade vissa stunder och var tyst vissa stunder....sötgrisen.. hon var glad i alla fall.

Nä nu ska jag ladda upp inför programmet. Jag har höga förväntningar... Skoj.

Kram till er

1 kommentar:

Fangoria sa...

Hej!
Vad kul att du vann dem!! Hoppas de passar där de hamnar! =)