torsdag 19 mars 2009

Tradera

Hmm.... ska ju sälja ett par kläder på tradera hade jag ju tänkt. Tvättade upp vissa kläder för att få bort eventuella fläckar. Upptäcker idag då de torkat att fläckarna var kvar. I need galltvål. Tror knappast att jag har sån tur att Ica Ålidhem har så jag måste kanske bege mig till Maxi med vagnen istället. Fast man vet ju aldrig, ungefär som det där apoteksbesöket jag gjorde, gick till sjukhuset för att jag var säker på att medicinen fanns där, men där var det slut, men på liiiiilla Ålidhems apotek fanns det.
Men men så kan det vara.
Vi hade galltvål innan vi flyttade, men sen flyttade vi och nu har jag ingen aning vart den kan vara.
Kan knappast ha sån tur att den ligger nånstans i skötbordet, den låg nämligen i skötbordet innan flytten.. men sen vette 17 vart den hamnade :-S

Klockan är nu 13:40 och Emilia har fortfarande inte vaknat. Rekord verkligen. Så här länge har hon inte sovit sen innan jul. 3 timmar. Varför gick jag inte och la mig för som jag sa?? Jaja jag får skylla mig själv, vart ju fast i allt strul med datorn. Sen har jag hållit koll på mailen... har budat på 3 grejor på Tradera, men har fortfarande inte fått mail om vart pengarna ska sättas in på ena grejen och jag vill inte få nåt dåligt omdöme på sidan, och den andra grejen har anlänt till Umeå äntligen via DHL.. det tog ju bara sin lilla tid för den personen att skicka det. Den tredje grejen har jag betalat men får inge kontakt med personen i fråga, och hon har inte skickat det ens.,... nu kom jag på en fjärde grej...som jag vann igår, jag betalade den igår (är alltid snabb och betala) och den är skickad.
Se så olika personer kan vara. Vissa är verkligen benägna(rätt ord?) att skicka varan så fort pengarna har kommit in, medans vissa kan efter betalning vänta i en evighet.

Nä nu måste man äta nåt innan man svimmar, 2 liter vatten kommer man inte långt med.
Sen blir det väl galltvåls-letar-dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dom borde nog ha det på ålidhem.. här i sävar har dom det på ica.. det är ju supermarket båda två :D