torsdag 26 februari 2009

Fel tidpunkt.


Alltså jag svär. Jag var och handlade idag. Storhandlade. Och varför...varför gör jag samma dumma misstag varje gång? Pensionärstimmen/timmarna. Tiden mellan 11.30 - 13.30
Handla inte då!!!
Jag tror hela jävla Ica Maxi var full av Pensionärer. Och så klart ska dom preja en, parkera vagnen på olämpligt ställe så att man får ta jordens omväg för att komma till tex vaxdukarna.
Och mitt i Maxi nästan så kan man stanna och provsmaka nånting som dom serverar typ varje dag. SJÄLVKLART ska många tanter stå där också.
Påminner lite om dom som körde in i ens mage då man var höggravid..dom gick med vagnen och tittade inte framåt, **Krock** "Oj gjorde du illa dig?" Ja va fan tror du?.
Bitter, jag vet.

Jaja det vart bara 6 påsar idag och 3 blöjpaket.
Jag fick samtal idag från beteendemedicin.
Jag svarar och möts av en vänlig röst: "Hej, det här är NN och ringer från beteendemedicin. Visst har du fått papper från oss?"
Javisst svarar jag, jag har skickat iväg det också, men skickade det igår.
"jaha vad har du svarat, ja eller nej?"
Nej det går inte denna gång, vi har inskolning på dagis med dottern.
etc etc.
Jag skickade iväg det där kuvertet idag.. jag hade glömt det :-$

Jaja ingen större skada skedd.
Idag har jag kunnat äta ett mål mat. Min sambo var så motiverad och hade köpt avokados som vi minsann skulle sitta och mumsa på.
Tillåt mig kräkas. Nåt äckligare får man ju leta efter.
Jag försökte.. men det smakar som smaklös kiwi. Kunde inte symbolisera det med nåt annat.
Kanske om man strör lite salt på?? *huga*

Kommer hem från Maxi och upptäcker att sambon dammsugit :-O
Dock inte torkat golven, men det är nästan roligare, så fick han ge dotra käk istället.

Vägde mig idag... men väntar med resultatet tills imorrn på vägningsdagen.. men det ser bra ut. Jag måste bara försöka få i mig vatten. Drack så bra förut, men träningsmotivationen och vattendrickandet tappade jag efter vägen tror jag. Men det kommer väl. Tur man kan promenera en hel del.
Och vattnet finns ju kvar, det försvinner ju ingenstans direkt ;-)

Lillemor nu kommer du bli stolt över mig, jag handlade ett annat märke nu i margarinväg.. har nytt bordsmargarin och stekmargarin nu :-D

Nä nu ska jag ta upp dottern och ge henne käk.
Var på bokrean en snabbis på coop då jag liks var där och köpte blöjor. Kom inte hem lottlös, eller som Petra Mede skulle ha sagt "lottloose".

Puss på er.

2 kommentarer:

Lillan sa...

*love you* för margarinet :) jag skaffade en jättefin glas-kanna som jag har vatten i, det gör att det känns det lyxigare att dricka vatten och då dricker jag mer. Att kannan kostade typ 30 kr på loppis gjorde ju inget heller =D

Anonym sa...

avocado är jättegott, men man måste ha citron till, och salt och peppar förståss!