måndag 9 februari 2009

Schlagerhelgen som gick.

Nja alltså jag är lite besviken. Hur har dom tänkt som? Det är ju rörigare nu än förut.. är det så att då dom kört med samma koncept i 2-3 år så måste dom ändra för att det inte ska bli tråkigt? well det är ju så jäkla tråkigt och träligt redan nu då dom måste ha flera avsnitt för att få fram en artist, förut så räckte det med ett avsnitt. Och dom riktigt stora vinnarna från Sverige(vi har dock inte så många) som dessutom vunnit utomlands har bara varit med i ett avsnitt, och det funkade då så varför ändra på nåt som funkar?

Ja till middag så åt vi då Lax, Potatis(till alla utom mig) och sås till det som då den var kall smakade som remoulad(stavning?)sås..jättegod. Och så klart rivna morötter och ruccolasallad till.

Sedan fikade vi med kaffe och 2 sorters kakor(fast att jag hade ett helt hav av fikabröd i frysen). Då jag inte få äta det så bakar jag det..helt sjukt men så är det... fast jag syndade och tog 2 i alla fall. Sedan efter den fördömda schlagern där Petra Mede bytte kläder sjuttielva gånger och en knepig jury som valde fram Caroline af Ugglas( hon är bra tycker jag, men inte på att sjunga) så kom jag på att vi faktiskt inte ätit utav efterrätten:

En kula blåbärssorbet, en kula hallonsorbet och toppa med vaniljglass, varma hallon och 2 rån. Det vart uppskattat.
Nu är kalasgrejen klar..äntligen...tack vare Therésè. Vi satt halva dan igår och gjorde kuvert.
Igår kl 13 så skulle ju grabbarna ut och åka skidor..hur gick det?? jo det var ju lite snöstorm kändes det som. Så dom ställde in den, men vi tog en promenad istället, vi sa det att vissa av våra vänner skulle inte vilja ens gå ut då det är sådant väder som det var igår, så det var kul att dom ville...då menade grannarna att dom är ju från norrland, vädret har varit värre liksom..lite snö har ingen dött av. Så rätt så.
Ut gick vi, grabbarna drog barnvagnarna och vi fick gå fritt...fick upp ett bra tempo...fick även se grabbarna springa med barnvagnarna..det såg roligt ut *haha*

Efter en timme var vi hemma igen..då bjöd grannarna på Varm choklad med dopp. Och hon gjorde ju världens godaste choklad också. Mums... pappas kan slänga sig i väggen.
Vi var med dom från 13 till 20tiden... vi hade så himla skoj...

Imorse då man vaknade så hade det skottas såg jag.. vilka vallar det är på Olle Fiskares väg kan jag säga... Jag som var orolig över att int ekunna gå med barnvagnen idag heller(kunde inte det i förrgår)..men det ser bra ut så idag ska vi ut jag och Emilia.
Tobba glömde kartongerna hos Therése och Patrik igår kom vi på alldeles för sent, ska se till att han ringer Patrik idag så han och Anders får hämta dom idag istället.

Idag ska vi även åka och hälsa på på det nya dagiset. Det ska bli intressant. Kanske alla mina fördomar försvinner.

Nej Annika jag är inte gravid. Finns ingen möjlighet till det, det är nåt annat som jävlas istället, förstår inte vad, men måste få tag i gyn idag... kreverar snart.
:-)

Nä om man skulle ta tag i livet en smula... ciao.

jo förresten, vi hade ju sålt vårat vardagsrumsbord för ett tag sen.. i lördags använde vi oss utav en strykbräda..hahaha effektivt :-)
Sen i lördags så stod Emilia själv flera gånger så det är lite smått på gång :-)

Inga kommentarer: