lördag 9 maj 2009

Fredagens bestyr

Jaha då var det lördag igen. Sug-lördag. Vaknade 9 och såg ut att det hade regnat i natt.. men tror även att det gör det nu. Hur aktiverar man bäst en vääääääääldigt aktiv tjej inomhus? det gick ju bra då hon precis börjat gå, men nu när hon nästan springer fram. Hur gör man?
Grillningen igår vart lite sen, men det smakade så gott. Ryggbiff är så jäkla gott alltså. Och syndade igår med klyftpotatis. mmmmmmmmmmums.

Vi cyklade igår ner till Ålidhem och köpte grädde och sånt, och sedan hem. Min cykel är inte så rolig att cykla på så det var skönt att då jag för första gången på ett par år inte behövde cykla så länge. Dels nu så har växelspaken på höger sida gett upp helt nu så cykeln står ständigt på 7ans växel *tungt*.
sen cykelsadeln ska vi inte snacka om. Den är inte utsliten alls, men min höna somnar ju om jag cyklar för länge på den; samma känsla som om din fot somnar så då kan ni ju tänka er hur det käns, så jag måste investera i en ny sadel.

Jo jag är lite besviken. Jag vet inte vad han hade där att göra, men såg som vanligt på Så ska det låta igår. Och igår till mitt stora förtret så var E-type med. Karln kan ju inte sjunga och det vet vi ju redan, han har ju blivit känd tack vare hans tjejer på scen...eller tack vare Nanna snarare. Och så sitter han i samma lag som roger Pontare och jag tänkte att det här kommer aldrig att gå. Men döm av min förvåning vad mycket Roger Pontare kunde. E-type kunde som bäst 1 eller högst 2 textrader. Sen var han som bortblåst på de andra, han kunde inte ens mima bra då tex Roger Pontare sjöng en sång, man såg så tydligt att han inte hängde med alls. vad hade han då där att göra??

Men såg sedan på Talang en snabbis..kan inte se det då Charlotte Pirelli är med, hon kan ju inte sminka sig människan. 21:30 var det då dax för Singing Bee. Alltid roligt att se, igår var det finalen så att alla som vunnit i varje avsnitt fick då komma tillbaka och tävla om 100tusen denna gång. Tack och lov så åkte hon ut först den som fullkomligt sög i det avsnittet hon var med i, hon tog sig ju enbart vidare i sitt program pga att den hon tävlade emot i duellen oftast sjöng fel ord.

Men det är skoj, för man får testa hur mycket man själv minns elle rkan. Och jag kan ganska mycket *hahaha* Min sambo vill anmäla mig till det där, men jag vet inte riktigt om jag skulle våga sjunga så offentligt, sjunger hellre i duschen :-D

Jo vad händer igår tror ni...vet förresten inte om jag berättade det igår.. men åkte på dagis för att hämta Emilia. Tar en bild på bilen där den står på parkeringen hemma, nytvättad och fin :-) Min GULlan. När jag hämtat Emilia och sätter henne i bilen så börjar jag åka och så ser jag en lapp på rutan...stannar och kliver ur och hämtar den, då har någon person backat in i min fina bil, men varit snäll och skrivit lapp, med datum, tid och telefonnummer hem och till mobilen..men hon avslutade bäst ändå " Mvh En stressad småbarnsmamma" :-D
Typiskt eftersom den var nylackad. Så sambon får ringa idag för vi glömde bort det igår.

Jag kommer inte att göra det varje dag men nån gång bara.. dagens outfit:

Inga kommentarer: