fredag 22 maj 2009

stickprov

Helt otroligt.
Jag stressar ner till infektion, och vad händer? Sån jävla kö.
Dom som hade siffran 74 fick nyss komma in. Jag hade 93 då jag kom. Jag kommer aldrig här ifrån.
Och jag och min familj som skulle åka vid 10. Jag har inte ens käkat frukost än :-( En kroppsbyggare med tatuerade överarmar sitter och snackar om hur ultimate fighting är det bästa som finns. En liten kille som tillhör sällskapet går runt och sjunger på låten "I like to move it move it".

Nån har visst sett Madagaskar lite för ofta. Vi hade ju tänkt hälsa på sambons mormor och morfar. Men får se om vi åker hela vägen dit eller om vi bara åker till Bjästa i stället och hälsar på hans moster i stället.
Jo i kväll börjar en reprisstart på tv-serien från 95. Sjukan. Var det nån som kommer ihåg den serien? Med den framlidne Lars Lindroth i rollen som Nader. Måste se den för att se om den var så där rolig som jag minns. Jag älskade Lasse Lindroth. Han var en utav de bästa ståupp-komiker som fanns på 90-talet.
Nu såg jag att dom har uppkopierade korsord som de väntande patienterna får lösa. Åh jag orkar inte göra det. Jag har kommunals korsord kvar hemma att göra.
Hjärnan kan ändå inte tänka nu då kroppen är hungrig. Nä nu ska jag sätta mig och tugga tuggummi extra högt och göra olika saker pga tristess och riktigt irritera de andra som sitter och väntar.
Kram på er!

Inga kommentarer: