måndag 4 maj 2009

Jobbig dag

Jaha nu är hon lagd, men lär knappast somna i första taget, vette 17 vad det har varit med henne idag. För första gången...nej andra gången så har hon sovit lite mer än 2 timmar på dagis, men då vi har varit här hemma så har hon varit så himla trött, men vägrat sova... så hon oah jag har inte kommit så bra överrens. Fick en bild idag på Angelicas bebis. Hoppas få träffa Angelica snart och snusa bebis. Har inte snusat bebis sen ... Ja sen Albin var riktigt liten. Tur att han är yngre än Emilia.. han luktar fortfarande som en bebis gör .. ja inte som den där riktigt doften man får snusa på i början, men ändå. Isabella har jag snusat på, fast det var ett tag sen det. Trodde det skulle bli för 2 helger sen men det vart icke så. Sen finns det inga andra bebisar.. Får väl vänta tills man själv får en bebis. Syrran lär ju knappast komma med någon sådan nyhet om att hon ska ha igen så It's up to me.

Har satt ut grejor på tradera idag.. ska nog fortsätta imorrn, måste väga allt och skriva upp fraktkostnaden så man har lite koll på vad det kommer kosta.

Hmm.. fortfarande grinar.. bäst att trycka i välling hör jag.

Kram

1 kommentar:

Jenny sa...

Jag ska komma o hälsa på hos er någon helg framöver :) tänkte det skulle bli nu i maj om ni har tid med mej :) kram o puss på världens gulligaste Tina