torsdag 21 maj 2009

Vinst

Så nu sitter man vid en dator och bloggar, Vintra har precis somnat och jag ska hoppa in i duschen. Har varit ute och cyklat över 1 mil idag... ganska högt tempo med Vintra bakpå. Men det var skönt. Nu sitter jag och lyssnar till gamla klassiker med min favorit... Magnus Uggla.
Jo jag vann en grej på Tradera igår. Har lurat på denna bra länge nu.... tyckte den var fin, fast vi ska ha den på insidan dörren, för med de nya grannarna så vet man aldrig om den får sitta kvar.

Bild lånad utav www.vinylahem.se

Ja då var det Torsdag... och röd dag dessutom, rätt värdelöst med röda dagar så här mitt i veckan känns det som, hoppas Maxi har öppet som vanligt idag för jag måste handla ikväll, alldeles själv, så otroligt skönt. Vill inte ha med Vintra.. hon blir fort rastlös och less så jag handlar fortare själv.

Idag blir en lugn dag, sambon jobbar som vanligt, får se när han behagar komma hem ikväll. Skulle egentligen behöva åka till Olssons igen, dels köpa knappar(glömde att det var anledningen till att jag skulle dit från första början sist) och dels för att köpa tråd till filten, det jag hade hemma gick inte märkte jag, så jag får väl ta med mig en filt jag har hemma och visa så dom förstår hur jag menar som :-D

Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

kram

Inga kommentarer: