fredag 15 maj 2009

Helg

God morgon music lovers ;-)

Morgonen började väldigt bra. Trots att dottern nu fått för sig sista tiden att vakna klockan 6 så tog vi in henne till oss och gav henne välling för en gångs skull och låg och myste. Fast hon är ju en aktiv tjej så hon ligger ju inte och kramas nå längre stunder, typ 2-4 sekunder som längst, sen ska det rullas, förflyttas, busas, kittlas, och pussas. Ja hon har ju lärt sig att pussas, kruxet är bara att hon inte vet att man ska pussas med stängd mun, inte med helöppen mun. Dreggelpussar är inte så mysigt :-D Men hon är go. Nu är hon på dagis, sambon tog henne dit idag, första gången på flera veckor. Sen åker han till taxiverkstan. Först och främst så är det....typiskt nu har jag glömt vad det heter, tror det var ett bromsbelägg som gått sönder..igen. Och sen så tror vi att det är en upphängning(kommer inte på ordet igen) som håller fast avgassystemet och röret som håller på att lossna för det skallrar så förbannat, ungefär som om det vore en traktor. Låter hemskt. Förut vände sig folk om för att vi hade en gul och rostig bil, men så lackade vi ju faktiskt bilen, och tänkte att nu kanske folk vänder sig om för att den är så jäkla fin, men det vart ju inte så, dom vänder sig om för den låter så förbannat, så pinsamt, men men, hon håller än gamle GULlan. Hon är ju ändå en 97:a. Har gått över 36000 mil den gamle räven :-D

Emilia går till kvart i 3 idag så jag funderar på om man ska cykla dit och hämta henne.
Då var det fredag igen, händer i helgen då?
Själv så ska vi grilla i morgon kväll. I love grillat. Så jag ska åka till Maxi idag och köpa nåt köttaktigt till mig. sambon behver inget, han har ju hur mycket pepparbiff som helst i frysen.
Sen så är det ju faktiskt Schlager för hela slanten i morgon. Men som jag skrivit tidigare så vinner inte Sverige, men gillar hennes låt och gillar Norge. Men vi kommer få kvala nästa år också.

Nä nu ska jag slänga i lite tvätt i maskinen.

kram

1 kommentar:

Fangoria sa...

Dreggelpussar är visst nåt vi har gemensamt, blir oftast såna från sonen här också...kommer mot en med gapet öppet och *smack*!